آقا من متوجه نشدم بالاخره 770 كارت سريه گيمه يا بدرد كار رندر هم ميخوره يا هردو !!!!!!!!!
اگه 770بهتره كه SSD رو حذف ميكنم و اونو ميخرم
براي كولر و پاور و كيس .... كه به اين سيستم بخوره پيشنهاد لطفا بدين
کاربر شهرسختافزار
آقا من متوجه نشدم بالاخره 770 كارت سريه گيمه يا بدرد كار رندر هم ميخوره يا هردو !!!!!!!!!
اگه 770بهتره كه SSD رو حذف ميكنم و اونو ميخرم
براي كولر و پاور و كيس .... كه به اين سيستم بخوره پيشنهاد لطفا بدين
|
|
برای کار شما green 700-hp رو پیشنهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Asal Studio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس هم Green X1 Basic Gaming به قیمت 146
فن هم thermalright hr2 macho به قیمت 140
Asal Studio (24-08-14), Morteza.m1371 (23-08-14), SajjadKhati (23-08-14)
کاربر شهرسختافزار
كيبرد ، موس ، اسپيكر ، قلم نوريبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کارت گرافیک Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 4GB GDDR5، به دلیل اینکه از عکس های با DPI بالا و فوتیج های زیادی در محیط تایم لاین استفاده می کنید حتما مدل 4 گیگابایت را تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Asal Studio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از افتر افکت استفاده زیادی می کنید حداقل 16 گیگابایت رم تهیه کنید، پیشنهاد من 32 گیگابایت است، در کار پردازش تصویر هم الویت با ولتاژ (پایداری) و سپس فرکانس است، زمان تاخیر در کار شما اهمیت ندارد
*MoJtAbA* (24-08-14), Asal Studio (24-08-14), fernaspe (24-08-14), Hessam II (23-08-14), تاج (24-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks