آقا من متوجه نشدم بالاخره 770 كارت سريه گيمه يا بدرد كار رندر هم ميخوره يا هردو !!!!!!!!!
اگه 770بهتره كه SSD رو حذف ميكنم و اونو ميخرم
براي كولر و پاور و كيس .... كه به اين سيستم بخوره پيشنهاد لطفا بدين
Printable View
آقا من متوجه نشدم بالاخره 770 كارت سريه گيمه يا بدرد كار رندر هم ميخوره يا هردو !!!!!!!!!
اگه 770بهتره كه SSD رو حذف ميكنم و اونو ميخرم
براي كولر و پاور و كيس .... كه به اين سيستم بخوره پيشنهاد لطفا بدين
برای کار شما green 700-hp رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
کیس هم Green X1 Basic Gaming به قیمت 146
فن هم thermalright hr2 macho به قیمت 140
كيبرد ، موس ، اسپيكر ، قلم نورينقل قول:
دوست گرامی لطفا صفحه زیر را بطور کامل بخوانید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مقایسه کارت گرافیک 770 با K4000
كيبرد ، موس ، اسپيكر ، قلم نورينقل قول:
کارت گرافیک Gigabyte GTX 760 OC WF 3X 4GB GDDR5، به دلیل اینکه از عکس های با DPI بالا و فوتیج های زیادی در محیط تایم لاین استفاده می کنید حتما مدل 4 گیگابایت را تهیه کنیدنقل قول:
اگر از افتر افکت استفاده زیادی می کنید حداقل 16 گیگابایت رم تهیه کنید، پیشنهاد من 32 گیگابایت است، در کار پردازش تصویر هم الویت با ولتاژ (پایداری) و سپس فرکانس است، زمان تاخیر در کار شما اهمیت ندارد
جالبه هسته كودا در كارت 770 تعدادش 1536 ولي درنقل قول:Quadro 4000 تعدادش 256 تاست !!!!!!!!!
آقای جمشیدی این چه حرفیه، من که اول نوشته هام را با شما چک می کنم...شما لطف دارید
دوست گرامی...عسل استودیو، به زودی یک نوشته جامع در این رابطه می نویسم!
با تشكر
دوستان در مورد فرموده جنابIverson نظري ندارن . البته من چك كردم ولي با عنوان هسته كودا معرفي نشده و اين گزينه آورده شدهShader Units : 1 536(شیدر یا سایه زن) كه به نظر من با هسته كودا متفاوته . آيا اين مطب درسته يا من اشتباه مي كنم .اگه درسته كه يه 770 مي بندم اگه بودجه هم نرسه به نظرتون يه 680 ببندم خوبه مشكلي نداره ؟
760 مدل 4 گیگابایت رو در نظر بگیرید.نقل قول:
680 بعیده گیر بیاد تو بازار. توقف تولید شده این کارت.