مهندس سیستمی که شما گفتی رو رفت ببنده..به طرف مشخصات نشون داد گفته این چه سیستمی هست..مسخره ش کرده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا قراره مجتمع تک بره اونجا ببنده..
کاربر شهرسختافزار
مهندس سیستمی که شما گفتی رو رفت ببنده..به طرف مشخصات نشون داد گفته این چه سیستمی هست..مسخره ش کرده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا قراره مجتمع تک بره اونجا ببنده..
SajjadKhati (22-10-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم استاد امید ، بهترین سیستم رو پیشنهاد دادن
به اون طرف که مسخره کرده ، بگین لیست قطعاتش رو بگه و اینجا بذارین اون لیست رو تا بچه ها نظر بدن
DOOM999 (22-10-17), javaheri69 (23-10-17)
کاربر شهرسختافزار
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (23-10-17)
کاربر فعال انجمن سختافزار
اون آدم بیشعوری که مسخره کرده حماقت و تازه وارد بودن خودش رو نشون داده و اینکه سر از سخت افزار درنمیاره .شما هم به نظرم ادبیاتتون و سوالاتتون در شان شهر سخت افزار نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرض میگیرم شما دروغ نگفتید و راست گفتید که اون آدم کم سواد این حرفو زده بعد باید بیاید تو تایپیک مطرح کنید .شما اگه به حرف دوتا آدم تازه وارد بیشتر اعتقاد دارید دیگه چرا اینجا سوال میپرسید.
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 22-10-17 انجام شده است
AMD>INTEL (22-10-17), javaheri69 (23-10-17)
حالت خوبه عزیز !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این چرت و پرت ها اینجا بنویسی . بن میکنم از انجمن شمارو
قرار نیست هم کمک کنیم هم توهین بشنویم .
DOOM999 (22-10-17), javaheri69 (23-10-17), Nima061 (10-01-18)
کاربر شهرسختافزار
مهندس بنده قصد توهین نداشتم..وغلط بکنم به شما توهین کنم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بد متوجه شدیدن..
بازم من از شما معذرت میخوام..
خواهش میکنم از دست من ناراحت نباشید..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (23-10-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks