Musketeer™ Pro (04-12-08)
کاربر شهرسختافزار
Musketeer™ Pro (04-12-08)
منظور بالا بردن دور فن Stock کارت گرافیک هست! فکر می کنم فنش به طور Default روی 33 درصد کار کنه و با بالا بردنش تا 45 مشکل گرم شدن کارت کاملا حل میشه. تفاوت محسوسی هم توی صدای فن بوجود نمیاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Labyrinth (05-12-08), murizaki_2000 (04-12-08), Musketeer™ Pro (04-12-08), Security (05-12-08)
منم موافقم ولي از اون بهتر الان 4670 چون هم مصرف برقش كمتره هم جاي كمتري ميگيره.قيمتشم كمتره با قدرت تقريبا مساوي!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I.R.I.ALI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بازي خيلي مهم نيست 4670 بهترين انتخابه.با مانيتور 19 فعلا ميتونين بازي هاي روز رو بازي كنين.
نكته : دوستان اين تايپيك براي بحث روي گرافيك نيست خيلي حاشيه نريم بهتره.
Security (05-12-08)
عضو VIP شهرسختافزار
1- اگه محدودیت شدید در بودجه ندارید ، ASUS P5Q Deluxe ارزش 55 هزار تومان هزینه بیشتر رو نسبت به ASUS P5Q داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Security برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - ATI RADEON 4850 کاملا از پس بازی های روز بر میاد . اگر سیستم Xtreme Gaming مد نظرتون باشه که دیگه مرزی برای خرید کارت گرافیک وجود نداره !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
Labyrinth (05-12-08), Musketeer™ Pro (04-12-08), Security (05-12-08)
|
|
ممنون از راهنماییت آقا مهدی .
باید عرض کنم الحمدلله به مبلغی که برای جمع کردن دستگاه کنار گذاشته بودم اضافه شده و میتونم بیشتر هزینه کنم.
قصد دارم برم سراغ پلتفرم جدید انتل ( Intel Corei7 ) .
به احتمال زیاد باید مادربورد هم عوض بشه و رمها هم از نوع DDR3 بشه . اگه اشتباه نکنم .
رفقا محبت کنند در راستای این پلتفرم پیشنهادات خودشون رو بدند.همراه با توضیحی ساده و کوتاه در مورد این پلتفرم .
با تشکر Security
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 10-12-08 انجام شده است
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
| آپلود سنتر عكس | قوانين انجمن | شهرسخت افزار|
کاربر شهرسختافزار
سلام.به نظرم اگه عجله نداری صبر کن چون فکر کنم تا قطعات این پلتفرم برسه ایران و از اون مهمتر قیمتها متعادل بشه چند ماهی طول بکشه!
Security (10-12-08)
اگه بحث مقايسه باشه كه x9770 غول همشونه!!! با قيمت 1/5 مليون تومن تازه از سري Xeon نيست.q6600 جلوي اين مدل ماشين حسابه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 11-12-08 انجام شده است
Security (11-12-08)
منتظر نظر دوستان دیگر هستم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Security برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
" کاربر محترم اخبار و اطلاعیه های مهم انجمن و سایت شهر سخت افزار در اینجا دنبال کنید"
کاربر شهرسختافزار
منتظر نظر سایر دوستان هستید یا آقا مهدی .....؟؟؟!!!!! ما که هر چی اون سری گفتیم همش باد هوا بود و نظر آقا مهدی فقط محترم شد .........!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Security (15-12-08)
خواهش میکنم . این چه حرفیه ! شما هم محبت میکنید پیشنهاد میدید.ممنون.
مطمئن باشید من تمام نظرات و راهنمایی ها رو جمع بندی میکنم و به یه نتیجه میرسم .
اگر هم نتیجه گیری من این طور به نظر میرسه که شما میفرمایید از شما و کلیه رفقا عذرخواهی میکنم .
بازم ممنون از راهنمایی کلیه دوستان .
آخرین ویرایش توسط Security در تاریخ 15-12-08 انجام شده است
Labyrinth (15-12-08), murizaki_2000 (15-12-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks