دوستان ... نظرات شما سازنده هست... نظر بدید دیگه... بعد از ظهر باید برم قطعه بگیرم... کمک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خدمت دوستان سخت افزاری فروم عرض کنم که واسه یکی از دوستان یه کیس با اجزای داخلی که قابلیت ارتقا داشته باشه تا کمتر از 250 میخوام ...
مانیتور و موس و کیبورد و تشکیلات قبلا خریداری شده ...!
اینتل و ای ام دی فرق نمیکنه ...
حالا منتظر نطرات خوب شما هستیم...
ایشالله بتونیم جبران کنیم
با تشکر قبلی از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط تا 250 به پایین... سعی کنید بیشتر نشه.... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا گرافیک هم آنبورد باشه ولی بالا باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 24-12-08 انجام شده است
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان ... نظرات شما سازنده هست... نظر بدید دیگه... بعد از ظهر باید برم قطعه بگیرم... کمک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با 300 می تونی سیستم بهتری بگیری
HWBOT Crew
سلام دوست عزیز...
تنها گرافیک آنبورد و با کارایی بالا 780G هست... حتی می تونین گیم هم بازی کنید با جزئیات مناسب...!! الایت گروپ این مین رو فکر می کنم 80 می ده! شاید یه خورده گرون باشه ولی ارزش داره! G31 هم هست که برند ایسوس p5kpl-am که دورو بر 65-70 تومنه! البته G31 اینتل ساپورت می کنه...
با این حساب سیستم رو AMD باید وردارین...
پردازنده هم چون اطلاع دقیقی ندارم از قیمتا X2 5000 می تونید بردارین یا واسه سیستم اینتل 2200 بسته به موجودی بازار و قیمتا...
هارد 250 احتمالا باید حول و حوش 40-45 باشه! من می گم samsung ولی seagate هم خوبه...
رم هم 1 گیگ مناسبه با توجه به بودجه... kingmax or kingstone
پاور و کیس می مونه که می تونین سر هم بگیرین ولی پیشنهاد می کنم حداقل پاور رو جنس مطمئن بگیرین! جدا بگیرین! پاور گرین 330 وات!!! البته واتش دقیق یادم نمونده...!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-12-08)
cpu athlon x2 4800 65
main Abit - AN52V 65
ram kingston 667 1gig 10
vga palit geforce 8400gs 37
hdd maxtor 250 46
case golden 39
dvd _ w samsung 27
modem 3chip 8.5
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداین که چیز مشخصیه... من در بالا هم گفتم واسه مصرف خونگیه... طرف اهل بازی نیست... میخوام مادربرد گرافیک آنبرد داشته باشه و پایین هم نباشه زیاد ... نهایت کل قطعات+کیس 250 ... نه بیشتر
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
قربان با تشکر از راهنماییتون ... من گفتم که گرافیک آنبورد باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خیلی ممنون از پیشنهاد خوبتون ... این خوبه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان دیگه نظری ندارن ؟
عضو VIP شهرسختافزار
مشکل اصلی من سر مادربورده !!! یه مادر بورد خوب میخوام تا 85 تومن که گرافیک آنبوردشم قوی باشه !!! چیزی سراغ ندارید ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
دوست عزیز شما می تونید بازم از دوستان پرس و جو کنید ولی من خودم به شخصه فکر می کنم AMD در چیپ های آنبورد بی رقیبه...!!! (هرچند اهل اینتل هستم!!) حتی G35 هم توانایی رقابت با این چیپ رو نداره...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین 780G از HT 3.0 پشتیبانی می کنه... قدرت گرافیکیش در حد کارت رادئون 3450 است...
به علاوه در آینده هم می تونید با خرید فنوم و کارت رادئون سازگار از تکنولوژی هیبرید استفاده کنید که تاثیر قابل توجهی در کارایی سیستم خواهد داشت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (24-12-08), Labyrinth (24-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks