منظورم INTEL CORE 2 QUAD 8400 بود که شما اشتباهی E8400 قیمت دادید . ممنون .
کاربر شهرسختافزار
منظورم INTEL CORE 2 QUAD 8400 بود که شما اشتباهی E8400 قیمت دادید . ممنون .
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز اصلا چنین پردازنده ای با عنوان Intel Core 2 Quad Q8400 وجود نداره. مدلهای موجود :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa-tanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel Core 2 Duo E8300
Intel Core 2 Duo E8400
Intel Core 2 Duo E8500
Intel Core 2 Quad Q8200
Intel Core 2 Quad Q9300
Intel Core 2 Quad Q9400
, ....
کاربر شهرسختافزار
آخه در سایت رایان صبا تو لیستشون داره INTEL CORE 2 QUAD 8400
کاربر شهرسختافزار
درسته این تازه اومده. تا هفته پیش هیچ خبری ازش نبود. به هر حال بین Q8200 و Q8400 اختلاف سرعت خیلی ناچیزه و اگر تفاوت قیمت بین 5000 تا 15000 تومان باشه ارزش داره والا همون Q8200 بهتره.
Labyrinth (12-08-09), parsa-tanha (12-08-09)
کاربر شهرسختافزار
tp 45 hp و اینکه از مجا میتونم تهیه کنم ، شماره تلفن یا ادرس سایت لصفا .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان . حالتون خوبه ؟؟؟ من میخواستم قیمت رم های زیر رو بدونم ؟؟ اگر شرکت گارانتی کننده اش رو هم لطف کنید بگین خیلی ممنون میشم .
---------------------------------------------------
GEIL : 4GB 800 Dual Channel Ultra
GEIL : 4GB 800 Dual Channel Black Dragon
GEIL : 4GB 800 Dual Channel EVO ONE
---------------------------------------------------
درضمن بین این سه سری Ultra , Black Drago و EVO ONE چه تفاوتی وجود داره ؟؟؟؟
سی پی یو هم Core2Dou 7400 رو انتخاب کردم .
ممنون میشم راهنماییم کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام هیشکی جواب نداد خودم جواب میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xerxes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من امروز رم Geil 4GB 1066 Dual Channel Ultra رو خریدم 107 تومن . از نمایندگی تک دیتا تو مشهد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام.من می خواستم بدونم قیمت pentium4 640 3.2ghz 2mb 800mhz چنده(اصلا کسی میخره؟) چون قصد فروش نداشتم در قسمت بازارچه پست نزدم .ممنون
7750 چند شده الان ؟
عضو VIP شهرسختافزار
71 تومن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks