tp 45 hp و اینکه از مجا میتونم تهیه کنم ، شماره تلفن یا ادرس سایت لصفا .
خیلی ممنونم حالا اگه میشه و زحمتی نیست یک پاور مناسب و خوب تو مایه های 70-90 تومان بهم معرفی کنین برای gtx 260 اگه میشه با قیمتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
tp 45 hp و اینکه از مجا میتونم تهیه کنم ، شماره تلفن یا ادرس سایت لصفا .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان . حالتون خوبه ؟؟؟ من میخواستم قیمت رم های زیر رو بدونم ؟؟ اگر شرکت گارانتی کننده اش رو هم لطف کنید بگین خیلی ممنون میشم .
---------------------------------------------------
GEIL : 4GB 800 Dual Channel Ultra
GEIL : 4GB 800 Dual Channel Black Dragon
GEIL : 4GB 800 Dual Channel EVO ONE
---------------------------------------------------
درضمن بین این سه سری Ultra , Black Drago و EVO ONE چه تفاوتی وجود داره ؟؟؟؟
سی پی یو هم Core2Dou 7400 رو انتخاب کردم .
ممنون میشم راهنماییم کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام.من می خواستم بدونم قیمت pentium4 640 3.2ghz 2mb 800mhz چنده(اصلا کسی میخره؟) چون قصد فروش نداشتم در قسمت بازارچه پست نزدم .ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام هیشکی جواب نداد خودم جواب میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xerxes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من امروز رم Geil 4GB 1066 Dual Channel Ultra رو خریدم 107 تومن . از نمایندگی تک دیتا تو مشهد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7750 چند شده الان ؟
عضو VIP شهرسختافزار
71 تومن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان قیمت پاور 685 گرین چنده ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام
قيمت core 2 quad 9550 الان چقدره ؟
Comodo Internet Security
سلام دوستان میخاستم ببینم از بین این کارتها کدومش بیشتر ارزش خریدن داره و آیا قیمتاش خوبه ؟
VGA 4850 Force3d 512MB: 1,350,000 Rial
VGA 9800GT DDR3 /1GB Gainward: 1,399,000 Rial
VGA 9800GT DDR3 /1GB Zotac: 1,399,000 Rial
VGA 9800GT DDR3 /1GB Galaxy: 1,325,000 Rial
اگه میشه هر چه سریعتر جواب بدید چون لنگم واقعابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks