عضو VIP شهرسختافزار
بين 205 تا 215برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشكربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چقدر گرون . ارزونترين برندي كه ميشناسيد چيه ؟ با چه قيمتي ؟
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
msi 202 تومن ...1 گيگDDR5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (05-06-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
ميخوام يه داپليكتيور بخرم
يك به سه باشه + دي وي دي رايترهاش
چند در مياد ؟
لطفا قيمت دست دومش رو هم بديد
اگه هم تو كرمون جايي رو براي فروش داريد بگيد
ممنون
|
|
سلام و خسته نباشید
من قیمت کارت گرافیک 4670 یک گیگ از برند گیگا را می خواستم ؟
با تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bird برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از این مدلهای فن کوچیک باشه اصلا ارزش خرید نداره
صدای وحشتناکی ایجاد میکنه که انسان رو از زندگی سیر میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gigabyte-gv-r467z.jpeg
سلام دوست عزیز
آیا منظور شما این کارت می باشد؟
اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم چون بهترین کارتی که تو رنج 100 تومان بهم پیشنهاد دادند این کارت بوده.
با تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bird برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم این گرافیک بود
2009032416064606511&.jpg
از این مدل زیاد تو بازار دیدم ولی اون مدل با فن زالمن رو خیلی وقته ندیدم
در هر صورت این مدل با قیمت حدود 90 تومن در بازار داره بفروش میرسه که اون مشکلاتی که گفتم رو داره ( البته نمونه شما هم تقریبا همون مشکلات صدا رو داره ولی یک مقدار بهتره )
اگر 4670 میخواهید خرید کنید بنظر نمونه سافایر و پاورکالر بهتر از محصولات گیگابایت هستش ( سافایر حدود 90 تومن و پاور کالر 85 تومن قیمت داره )
09..jpg
powerColor%204670&#.jpg
به فنها که توجه کنی متوجه خواهی شد که این فنها به راحتی و با دور پائین میتونند با کمترین نویزی پردازنده گرافیک رو در دمای مطلوب نگه دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bird (25-07-10)
کاربر شهرسختافزار
من تازه عضو شدم هاردssd چیه کسی هست کمک کنه؟ مرسی
http://www.aiapir.com/article/hardwa...State_Disk.pdfبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid16456 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks