هاردو که من امروز تو بازار رضا از 140 تا 187 قیمت گرفتم.
برای کارت صدا برای خودم نیست کسی بهم سفارش کرده بود ببینم تو بازار هست یا نه که تا الان نتونستم اثاری ازش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پیدا کنم.
هاردو که من امروز تو بازار رضا از 140 تا 187 قیمت گرفتم.
برای کارت صدا برای خودم نیست کسی بهم سفارش کرده بود ببینم تو بازار هست یا نه که تا الان نتونستم اثاری ازش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پیدا کنم.
منظورم وارد کننده های شرکتی مثل سازگار ارقام بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا یه جنس بعد از یکی دوهفته که در دنیا ریلیز میشه سروکلش تو بازار رضا هم پیدا میشه ولی معمولا قیمتهای بالائی داره ولی بنظرم قیمت 140 با توجه نوبر بودن این هارد قیمت بدی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
مي خوام يه سيستم با مشخصات زير ببندم
آيا خوبه ؟ اگه نيست لطفا" راهنماييم كنيد
CPU: Intel Core i5-650
يا Core I3-530
VGA: Asus EAH 5570 1GD3
RAM: Kingmax 2GB DDR3 1333
HDD: Western Digital Caviar Green 500GB+ 32MB buffer
Motherboard: Gigabyte H55M-S2H
Gigabyte H55M-USB3
Asus P7H55-m Pro
Asus P7H55/USB3
از بين main ها كدوم بهتره؟
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehran07 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من اين مشاوره رو در قسمت مشاوره براي خريد مطرح كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehran07 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان آيا كارت گرافيك gtx460 حالا از هر برندي توي بازار هست ؟
قيمتش ؟
با تشكر
Comodo Internet Security
زوتاک آواژنگ ، حدود 300 مدل 1 گیگ و حدود 270 مدل 768 مگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
K1LOU (08-08-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks