با سلام
لطفا قیمت XFX 4870x2 و یا Sapphire 4870x2 رو لطف کنید (فقط خواهش میکنم نگید که قدیمی شده ، و برو سری 5000 بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
با سلام
لطفا قیمت XFX 4870x2 و یا Sapphire 4870x2 رو لطف کنید (فقط خواهش میکنم نگید که قدیمی شده ، و برو سری 5000 بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دیدن تو از جنس جستجوست------------مـــثل خـــــــیال یــــک آرزوسـت
کاربر شهرسختافزار
قيمت به روزشو فردا ظهر برات ميزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان قيمتشو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinastar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinastar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بازار فقط مارک msi به چشم خورد که ۵۵۰ میگفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب این چه کاریه برو سری 5000 بردار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esyoo (09-03-10), Extreme (08-03-10), Hamid2547 (10-03-10), lover phoenix (10-03-10), max_3d (09-03-10), MicroSystem (09-03-10), ripek (09-03-10)
شما از تهران هستید ؟ یعنی دیگه پیدا نمیشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا نمیدونید تو چه گیری افتادم که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واسه خودم نمیخوام !!! زدم یکیشو خراب کردم واسه اون میخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدن تو از جنس جستجوست------------مـــثل خـــــــیال یــــک آرزوسـت
lover phoenix (10-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks