SajjadKhati (27-04-14)
سلام دوستان عزیز،
من تصمیم دارم یه سیتم جدید بخرم، نهایت بودجه ای هم که میتونم بزارم 1800 هست. دیگه فوق فوقش 2 تومن.
بازی سنگین انجام نمیدم، کارایه گرافیکی هم به اون صورت ندارم، نهایتش ماهی یه بار یا دو بار با فتوشاپ بخوام یه طراحی سایت یا کاور انجام بدم یا از چند تا اکشن استفاده کنم.
کار ویدیویی هم، فقط در حد تبدیل فایل پاورپوینت به یک فیلم 5-6 دقیقه ای و گذاشتن صدا روی اون.
گاهی فیلم و سریال hd هم نگاه میکنم البته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیشترین کارم با پی سی، کار با برنامه های آفیس هست، و اینترنت و وب گردی.
اما مهمترین چیز برام سرعته، چون کارم طوریه که چند تا کارو همزمان با هم انجام میدم، مثلا، چندین صفحه وب حجیم و باز کنم، همزمان یه فایل ویدویی ببینم و تویه برنامه آفیس کاری انجام بدم، یا تو فتوشاپ کاری رو انجام بدم، مرتب از این برنامه به اون برنامه سوییچ کنم و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در نتیجه خیلی مهمه که کامپیوتر اصلا کم نیاره و هنگ نکنه.
یه نکته مهمه دیگم برام اینه که این کامپیوتر قابلیت ارتقا در آینده هم داشته باشه، یعنی مثلا اگه خواستم 6 ماه دیگه بهش کارت گرافیک اضافه کنم یا به رمش اضافه کنم و اینها، مشکلی پیش نیاد.
در ضمن این بودجه برای یه سیستم کامل هست، همراه با مانیتور و کیبورد و ماوس و درایو نوری، البته اسپیکر مهم نیست، چون دارم.
منتظر راهنمایی هاتون هستم دوستان
پیشاپیش ممنون
SajjadKhati (27-04-14)
|
Intel Core i3-4130
main GIGABYTE GA-H81M-S2PV 213
ram KINGSTON - 4GB - 1333 123
vga SAPPHIRE R7 250 1GB 340
hdd 1tbseagate 165
power green 380 130
case atx 50
*MoJtAbA* (27-04-14), nima_hl (27-04-14), SajjadKhati (27-04-14), ssabrrina (27-04-14)
بنظرم پیشنهاد قطعات خوبه فقط به دلیل محدود بودن بودجه و نیاز به مونیتور بزرگ (به دلیل کارهای گرافیکی و فیلم hd) پیشنهاد میکنم گرافیک جدا را فعلا از لیست حذف کرده و خرید آن را به آینده موکول فرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک درونی پردازنده به اندازه کافی قدرت برای انجام کارهای شما را دارد
پردازنده 4130 قیمتی حدود 440 تومان دارد و dvd به همراه کیبرد و ماوس هم رقمی حدود 100 هزار تومان از بودجه شما را به خودش اختصاص میدهد
با این حساب رقمی حدود 800 هزار تومان از بودجه باقی میماند که برای خرید یک مانیتور 22 اینچ full hd کفایت میکند ( چند مدل ایسوس در همین رنج قیمت در بازار موجود است )
ممنون از پیشنهادات،
یه سوالی دارم دوستان، بهتر نیست اگر قراره گرافیک رو حذف کنم، این بودجه رو اختصاص بدم به پردازنده قوی تر و رم بیشتر؟ اگر امکانش هست، چه سیستمی پیشنهاد میدین؟
اگر با این مشخصات بخوام سیستم رو تهیه کنم، در آینده با مشکلی برای ارتقا سیستم مواجه نمیشم؟
بازم ممنون از همتون
گلپسر اولا این روزا قیمت خیلی در حال بالا رفتن هه بصورت فجیع ، یه کم صب کن یا حالا قیمتا پایین میاد یا بالاتر میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . دوما اگه با ارتقاء گرافیک ، در آینده ، در حد 300 تومن (امروزی) مشکل نداری ، بهترین انتخاب برات APU ها هستن
با این حال برات سیستم اینتل پیشنهاد میدم اما اگه اون قضیه ی گرافیک رو که گفتم ، روشن کنی ، گفتم که بهترینش APU هه برات
مادربرد : Gigabyte GA-H87-HD3
395 تومن
سی پی یو : Pentium G3420
240 تومن
رم : Kingston Hyperx Blue 4GB DDR3 1600Mhz
136 تومن
گرافیک (هر برندی مثل سافایر یا msi و ...) : 6570 1GB DDR3
163 تومن
اگه نتونستی گیر بیاری ، Geforce 620 1GB DDR3 با قیمت 145 تومن بگیر
پاور : Green SP Series GP430A-SP
145 تومن
مانیتور : Samsung 20B315 LED
420 تومن
کیس معمولی 70 تومنی (Palm) و ...
رایتر ممولی 60 تومنی
موس و کیبرد ممولی که میشن 40 تومن
کلا میشه 1.880 تومن ینی تقریبا 1.9 تومن
** این سیستم از لحاظ مادربرد و ارتقاء عالی هه اما چون cpu اش ضعیفه ، اون طور که میخای جواب کارتو نمیده . میتونی اون 100 تومن (که میخاستی تا 2 تومن هزینه کنی) و همینطور یه گرافیک Geforce 210 با قیمت 100 تومن بگیری (که 60) تومن اضافه میاد (تا حالا 160 تومن جور شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) و یه 50 تومن دیگه سرش بزاری که بشه 210 تومن کلا و بجای cpu ای که تو بالا گفتم ، cpu ی i3 4130 با قیمت 450 تومن بخری که خیلی بهتر از اون تو کارات جواب میده
بنظرم با توجه به کاربری شما مانیتور full hd براتون لازمه درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ssabrrina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر درسته با این وضعیت قیمت مانیتور بودجه چندانی برای ارتقاع رم یا پردازنده برای شما باقی نمی ماند
|
ممنون دوست عزیز،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله امکان ارتقا کرات گرافیک رو در آینده دارم و مشکلی نیست، حتی بیشتر از 300 تومنم میتونم ارتقا بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنید بهتر باشه کارت گرافیک رو حذف کنم؟ و بودجه رو متمرکز کنم رو پردازنده و رم بهتر؟
SajjadKhati (27-04-14)
راستش من به اون صورت با پی سی فیلم نگاه نمیکنم، در نتیجه فکر نمیکنم نیازی به مانیتور full hd باشه، و فکر کنم یه مانیتور hd هم پاسخگو باشه، بیشترین اهمیت رو برام در حال حاضر پردازنده و رم داره، که کم نیاره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای کارت گرافیک هم میتونم بعده ها هزینه بشتری بکنم.
فقط برام مهم سرعت بالایه پی سیه، طوری که با کاربردی که دارم مشکلی پیش نیاد.
الان یه نت بوک asus دارم، متاسفانه خیلی مشکل هنگی دارم، طوری که اگر 10 تا سایت حجیم و باز کنم، یا چند تا برنامه مثله آفیس و فتوشاپ و باز کنم و همزمان یه ویدیو هم در حال پخش باشه، همش هنگ میکنه و به شدت اعصاب خورد کنه.
با توجه به کاربردم و مالتی تسکینگی که دارم، برام مهمه که از این بابت پی سی کم نیاره و هنگ نکنه.
SajjadKhati (27-04-14)
آره گلپسر
میتونی گرافیک نگیری
البته چون گفتی یه کم بازی میکنی ، گفتم یه گرافیک بگم
هزینه ی اضافه اومده رو روی cpu دیگه نمیتونی بزاری چون Geforce 210 صد تومنه پس تهش میتونی 100 تومن اضافه کنی به هزینه هات . از اون طرف هم اگه یه قدم بالاتر از این سی پی یوی 4130 بخای بگیری ، باید دو برابر ینی حدود 800 تومن خرج کنی که تو فقط 100 تومن از 400 تومن رو داری
پیشنهادم اینه که یه رم 4 گیگ دیگه که گفتم رو بگیری که کلا بشه 8 گیگ (البته 36 تومنم اینجا باید رو سرش بزاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بهتر نیست که پیشنهادی رو که ارائه میدید اول در موردش تحقیق کنین و بعد به اشتراک بذارید؟
سی پی یو پیشنهاد میدید و بعد میگین که سی پی یو ضعیف هست و از گرافیک کم میکنید و جیفورس 210 پیشنهاد میدین در صورتی که گرافیک مجتمع سی پی یو از 210 قویتره . یا نمیدونید که پردازنده گرافیک مجتمع داره . یا اینکه اضلا نمیدونید که 210 قدرتش در چه حدی هست و فقط پیشنهاد میدید . واسه سی پی یو ضریب بسته رم 1600 پیشنهاد میدین . پس لطفا قبلش تحقیق کنید و بعد پیشنهاد بدین . در ضمن سی پی یو 3420 اصلا سی پی یو ضعیفی نیست که از پس فیلم اچ دی و آفیسو... بر نیاد . خیلی عذر میخوام از بی ادبی که کردم ولی اطلاعات غلط به دیگران ارائه ندید لطفا.
nima_hl (27-04-14), SajjadKhati (27-04-14), ssabrrina (27-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks