همون ایسوس که شما معرفی کردی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان دیدم قیمتش تو این گرونیا شده حدود 1 تومن!
لامصب خیلی خوشکله دیزاین طلاییش دل آدمو میبره ولی حیف که پول ندارم واسه اش...
اوف ! داداش دمت گرم که این همه مرام گذاشتی پاسخ کامل دادی. یعنی حرف نداری از بس که آقایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایول! پس همین گرافیک آنبرد کارم و چند ماهی راه میندازه تا بتونم پول جمع کنم و یه گرافیک خوب بخرم. فقط یه سوال فنی، من 4770 بگیرم یا 4770k ؟
(ای بابا! این شرکتا هم آزار دارنا! یه K اضافه می کنن ته مدل 50 دلار گرونتر میفروشن :D همین مادربرد گیگا هم یه مدت داره عین همین، تهش جای عدد "3" رو با "H" عوض کرده و منو گیج کرده... منظورم مدل GA-H87-D3H هست.)
نه بابا ما چکار به اورکلاک داریم. با این شانس من میام دست بزنم به فرکانس میزنیم میسوزونیمش حالا خر بیار باقالی بار کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15 سال؟! من نهایتش برای 6-7 سال داشتم برنامه ریزی می کردم واسه این سیستمی که دارم جمع می کنم. اگه 15 ساله که کلاً مشکلی نیست. میتونم بدم بچه هامم باهاش کانتر بازی کنن :D
آقا سجاد جسارتاً نظرت رو بین این دو تا هم میگی:
فکر کنم منم از همونام که عقلم تو چشممه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایسوسه چشممو گرفته دوباره :D ولی نزدیک 90 تومن گرونتره... جدا از خوشگلی، از نظر کارایی و آینده نگری ارزش داره ایسوسه رو بخرم یا نه؟ کلاً میشه گفت برند ایسوس بهتره یا گیگا یا این که جفتشون مشابه هستن از نظر کیفیت و خدمات پس از فروش و عمر و ...؟
Bookmarks