عجف شانسی داریا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون که گفتی برا کار تدوین هم در آینده میخای انجام بدی و این ینی cpu ی قدرتمندی باید داشته باشی .
والا من چمیدونم میخای گیم رو بی خیال بشی یا نه اما من اگه بجات بودم بی خیال میشدم چون cpu های رده متوسط ای مثل 4440 خرید و فروشش زیادتره واسه همین تو این گرونی ها قیمتش خیلی رفت بالا (770 تومن) . خوب چه کاریه؟ 4770 میگیری که یه تومنه (230 تومن فقط گرونتر) و قدرتشم خیلی بهتره
بعد اینکه گرافیک مجتمع 4600 تقریبا در حد Geforce 220 هه (و پایین تر) اما من بجات بودم بازم گرافیک نمیگرفتم.
فرق مادربرد Z87-PRO و Ga-H87-HD3 هم اینه که Z87-PRO برا اورکلاک های حرفه ای و گیمرهای حرفه ای (که 4 تا گرافیک رو کراس میکنن) استفاده میشه و قیمتی خیلی بیشتر از اون مادربرد گیگا داره (حداقل 2 برابر) و هر چند قیمت شو هیچ جا زده نیست اما حداقل باید از 750 به بالا باشه (احتمالا حدود 900 تا یه تومنه) . طبق این کاربردی که تو گفته بودی ، این مادربرد نیازت نمیشه . اگه واسه اورکلاک تو آینده ، مد نظرته ، با Ga-H87-HD3 هم باهاش میتونی تا حدودی اورکلاک کنی (در حد اورکلاک خیلی ممولی) اما اون واسه اور کلاکرهای پیشرفته و حرفه ای هه . و همینطور ملومه که طول عمرش خیلی بیشتر از اون مدل گیگا هه اما همون گیگا این این قد طول عمر داره که نصف طول عمرشم تموم نشده ، بخای کل سیستم تو عوض کنی (همون گیگا حداقل بالای 15 سال طول عمر مفید در صورتی که روس شو بکشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ینی 24 ساعته روشن و تو اوج کاری خودش باشه و حتی شایدم بیشتر (حدودی گفتم) وگرنه مثل حالت عادی استفاده کنی و همش تو فول لود نباشه ، شاید بالای 30 سال طول عمر مفید داشته باشه)

Bookmarks