دوستان ممنونم به خاطر راهنماییاتون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی آقایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا هارد دو تا دارم که یکیش رو تازه خریدم. 7200 هست. قیمتها هم گوش شیطون کر انگار داره میاد پایین. اصلاً ضد حال بود یه دفعه رفت بالا. من درآمدم به دلار هست. چند وقت پیش پول یه پروژه رو گرفتم تا با هزار مکافات انتقالش بدم به ایران هر کدوم برام دراومد 2880 تومن. تا اومدم با پولش یه سیستم جمع کنم دلار شد 3300 تومن! یعنی شانس دارم در حد بوندس لیگا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یه سوال، چرا همه core i5 پیشنهاد دادین؟ :D
و یه سوال دیگه :D ، من الان i7 4470 رو بگیرم، خودش گرافیک مجتمع intel HD 4600 رو هم داره. فکر کنم هرچی باشه 100% از این که الان دارم استفاده می کنم (همین مدل قدیمی خودمو میگم) قوی تر باشه درسته؟ پس بهتر نیست فعلاً گیم رو بیخیال بشم و به همون کانتر استرایک خودم اکتفا کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و با یه ذره پول بیشتر همین i7 رو فعلاً بخرم که کارم رو راه میندازه و بعداً که پول بیشتر دستم اومد یه gpu خوب و قویتر بگیرم؟
آقا ممنون. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این مادربورد خیلی خوشم اومد. فرق مدل V اش با معمولی فقط اون آنت WiFi هست؟ قیمتش الان چنده؟
من بین این مادربورد و مدل Gigabyte GA-H87-HD3 که دوستان معرفی کردند مردد هستم. قیمت این مدل گیگابایت رو سایت takmax زده 395 تومن.
یه لطف می کنی بگی ایسوس نسبت به این مدل گیگابایت که گفتم چه مزیت برتری داره؟
دی وی دی دارم حقیقتش. اگه خدا بخواد پول جمع می کنم درایو نوری بعدیم بلوری باشه واسه آرشیو کردن فیلم و سریالام که هی جا کم نیارم براشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks