شما وقتی یک قطعه الکترونیکی را وادار می کنید که در فرکانسی بیشتر از استاندارد تایین شده توسط کارخانه کار بکنه مسلما باید ولتاژ بیشتری بدیدبسیار ممنون از پاسختون . شنیدم که اور کلاک عمر سیستم رو کم میکنه . این قضیه درست هست ؟
و اینکه به من z68 هم پیشنهاد شده . به نظرتون کدوم بهتر هست ؟
که این افزایش ولتاز اگه خیلی زیادتر از حد استاندارد تایین شده باشه در دراز مدت ممکنه باعث آسیب به قطعه و کاهش طول عمر مفید بشه ، اگر شما
بتونید دمای قطعه مورد نظر را در حد مجاز توصیه شده حفظ کنید این کاهش طول عمر اثر خیلی کمتری پیدا میکنه .
شما سه چیپست برای انتخاب پیش رو دارید: سری Z ، سری P و سری H
برای اطلاعات بیشتر می تونید در قسمت پردازنده و مادربورد یک سرچ کوچیک انجام بدید و اطلاعات بیشتری کسب کنید ( متاسفانه سرعت اینترنتم بسیار پایین اوومده و امکان پیدا کردن تاپیک های مربوطه را ندارم )
برای خرید رم هم شما باید به دو فاکتور مهم توجه کنید :در مورد رم هم اگر توضیح بدید سپاسگزار میشم .
رم 8 گیگ دی دی آر تری کورسیر به من گفتن 250 تومن . درسته این قیمت یا بالا گفتن ؟ .
1 مقدار حافظه رم
2 سرعت کلاک گذرگاه رم Bus Speed
با توجه به آهنگسازی فکر میکنم 4GB الی 8GB برای کارتون کفایت بکنه
اما سرعت Bus که یکی از عوامل اصلی تعیین قیمت رم هست توجه داشته باشید که افزایش این مقدار از یک حدی معمولا در کارایی سیستم تاثیر نامحسوسی نداره
بطوریکه فرکانس های بیشتر از 1600MHz تقریبا هیچ تاثیری در کارایی عمده برنامه ها ندارند و صرفا پهنای باند ارتباطی بین پردازنده و حافظه را افزایش می دهند واین در
شرایطیست که بسیاری از برنامه ها قادر به استفاده مفید از این پهنای باند نیستند.
در نهایت سیستم پیشنهادی :
CPU : Core i7 2600K.................410.000
Mainboard: ASRock Z68 Pro3 .............185.000
با توجه به اینکه بعید می دونم قصد Crsossfire یا SLI داشته باشید به نظرم این مین مناسب هست.
VGA : Gainward GTX 560 .............. 235.000
با توجه به اینکه قصد اجرای بازی های روز رو دارید
اگر هم قصد ندارید زیاد روی گرافیک هزینه کنید این کارت رو پیشنهاد میکنم:
VGA : Powercolor HD 6750 : ................150.000
RAM : 2x4GB Corsair XMS3 1600MHz..........85.000
روی برند رم زیاد حساسیت به خرج ندید چون تفاوت خاصی در کارایی ندارند.
Power : GREEN 635B US .................115.000
پاور رو هم بیشتر از حد نیازتون در نظر گرفتم تا در صورت اور پردازنده دچار مشکل نشید.
در صورت انتخاب کارت دوم و عدم اورکلاک پردازنده پاور رو هم تغییر بدید:
Power : GREEN 530A EU ...........75.000
کیس هم به انتخاب خودتون و توجه داشته باشید که انتخاب یک کیس با تهویه مناسب در کاهش دما و طول عمر قطعات مفید هست.
هزینه باقی مونده را هم به انتخاب خودتون می تونید خرج SSD بکنید ( به نظرم زیاد ضروری نیست )
سوالی بود در خدمتم

Bookmarks