سلام عزیز . فقط آهنگسازی که نه . دوست دارم که بتونم بازی های روز رو هم انجام بدم ( ممنون میشم یه مدل گرافیک هم معرفی کنید قیمتش تا 150 و این حدودا. . نه ویرایش فیلم نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله این 1200 شامل : cpu / ram / mother board / VGA / power هست و احتمالا یه کیس . یعنی دی وی دی رایتر و مانیتور و اسپیکر و ماوس و کیبورد و مودم و اینا هم لازم ندارم.
بسیار ممنون از پاسختون . شنیدم که اور کلاک عمر سیستم رو کم میکنه . این قضیه درست هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه به من z68 هم پیشنهاد شده . به نظرتون کدوم بهتر هست ؟
فوق العاده ممنونم ازتون دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رم هم اگر توضیح بدید سپاسگزار میشم .
رم 8 گیگ دی دی آر تری کورسیر به من گفتن 250 تومن . درسته این قیمت یا بالا گفتن ؟ .
بسیار سپاسگزارم بابت توجهتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks