کسی نمیتونه اینجا کمکم کنه
سلام دوستان
من حدودا 6 سال پیش یک کامپیوتر گرفتم اما متاسفانه الان کارایی لازم رو نداره و بازی هایی مثل پی اس و فیفا رو هم اجرا نمیکنه.
من الان قصد دارم تا سیستم جدیدی رو بگیرم
چون من اطلاعات زیادی از سیستم و یا قطعات ندارم از شما دوستان تقاضای کمک دارم
اول به من بگید که الان زمان مناسبی برای خرید سیستم هست یا نه؟
بعدش هم یه سیستم معرفی کنید بودجه من چیزی در حدود 1500000 هزار تومان است که البته مانیتور روهم خودم دارم(aoc e2051f)
اکثر استفاده های من از اینترنت بازی و اهنگ و فیلم و اینترنت است
دوستان ازتون میخوام سیستمی که معرفی میکنید حتی الامکان قابل ارتقا باشه برای سالهای بعد و همچنین بتونه یه پنج شش سالی کار کنه و بازی هایی مثل پی پس و فیفا رو جواب بده بازم میگم من از قطعاتو این جور چیزا زیاد سر در نمیارم
|
کسی نمیتونه اینجا کمکم کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست عزیز به دلیل تعطیلات اکثر دوستان در مسافرت هستند برای راهنمایی باید کمی صبور باشید تا دوستان به شما راهنمایی های لازم رو بکنند
اما باز با این حال با توجه به عرضه شدن سی پی یو های Haswell و به زودی پابلیک شدن بیشتر مادربوردهای ارزان قیمت اون در بازار خرید عاقلانه با این بردها هست
قیمت ها در این شرایط بعد از مدت ها به یک پایداری رسیده و خوب خرید در حال حاضر یا در اینده اصلا نمیشه در حال حاضر در مورد اون صحبت کرد یا ....
سیستم پیشنهادی من :
H81 (brand with warranty)1
Cpu Core I3 4130
Ram 2*4GB
VGA R7 260X
PSU 530W
HDD 1 TB
Case Optional
ODD Optional
موفق باشید
New Season
کدوم تعطیلات؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کریسمسو میگی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم الآن نزدیک امتحانای آخر ترم هستم زیاد وقت ندارم به سایت سر بزنم جواب ندادم.
خطاب به mohammad7180:
نکته ی اول: بودجه ی 1.5 میلیون برای سیستم گیمینگ دقیقا حداقل هست.پس سیستمی که با این بودجه جمع میشه نهایتا تا 2 سال بدون ارتقا می تونه جوابگوی نیاز یه گیمر باشه بعد از 2 سال باید بعضی قطعات(مخصوصا کارت گرافیک) رو عوض کنین.
نکته دوم:این نوع آینده نگری در خرید سیستم زیاد جالب نیست که یه سیستم خیلی قوی جمع کنین به امید این که تا 6 سال براتون کافی باشه و نیاز به ارتقا نداشته باشه چون اولا خرید چنین سیستمی بودجه ی بالایی می خواد(حداقل 5 میلیون) و از لحاظ اقتصادی زیاد به صرفه نیست دوما بعد از 6 سال که شما می خواین سیستمو تعویض کنین کلی ضرر می کنین چون قطعاتتون خیلی قدیمی و از رده خارج خواهند بود و باید مفت بفروشین!!! (همین الآن شما سیستم قدیمیتونو بفروشین متوجه این قضیه میشین)
پس با خرید سیستم قوی و گرون قیمت از لحاظ اقتصادی ضرر می کنین.
پیشنهاد من به شما اینه که بودجه تونو به 2 میلیون افزایش بدین و سیستمی که جمع می کنین رو هم بیشتر از 3 یا 4 سال دست نخورده نذارین (یعنی حداقل یکی دو قطعه رو بعد از 4-3 سال تعویض کنین که هم خودتون راحت تر باشین هم موقع فروش سیستم ضرر نکنین)
خب حالا بگین رزولوشن مانیتوری که می خواین باهاش بازی کنین چند هست تا منم کانفیگ پیشنهاد بدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 02-01-14 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
والا از دیدت مهدی جان نمی دونم 4 روز اسمش چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
خب این 4 روز واسه شما اونور آبیا تعطیلاته! ما که تو ایران تعطیلات کریسمس نداریم!(عوضش 13 روز تعطیلات عید داریم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (02-01-14), mohammad7180 (04-01-14), Rezasam1 (02-01-14)
|
سلام دوستان ممنون که جوابمو دادین
در جواب دوستم اقا معین باید بگم که من اطلاعات زیادی از سیستم ها ندارم و میشه سیستم پیشنهادی تونو اینجوری بگید مثلا رم 2 تا 4 گیگ تا من کاملا متوجه قطعات مورد نظر شما بشم
در جواب اقا مهدی هم باید بگم فعلا بودجه من از این بیشتر نمیشه میدونم که کمه اما میخوام سیستمی معرفی کنید که بتونم 1 یا 2 سال ارتقاش بدم بعضی از قطعاتش رو در مورد مانیتور هم اسمش هست (aoc-e2051f) توی اینترنت اینو دیدم اگه درست باشه
Resolution - Pixel=1600 * 900
واضحه دیگه! گفته Ram 2*4GB یعنی 2 تا رم 4 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی باحالی داداش! رزولوشن مانیتورتو از اینترنت سرچ می کنی پیدا کنی؟! خب یه کلیک راست رو دسکتاپ می کردی معلوم میشد دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا از شوخی بگذریم و بریم سر سیستم:
CPU:Core i3 4130 قیمت حدودی:350
RAM:Kingston HyperX 1600 DDR3 4GB*2 قیمت حدودی:240
Motherboard:خودتون یه مادربرد مناسب با چیپست H81 انتخاب کنین.قیمتشم تقریبا 250 میشه
VGA:ASUS GTX 650 Ti Boost OC DCII 2GB GDDR5 قیمت حدودی:610
PSU:GREEN GP530A-EU قیمت حدودی:185
HDD:Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB قیمت حدودی:185
ODD:ASUS 24X DVD-RW قیمت حدودی:60
Case:خودتون متناسب با سلیقه تون یه کیس 150 تومانی یا ارزون تر انتخاب کنین
جمع:2,030,000
هر کاری کردم کمتر از 2 نشد! بخواین ارزون ترش کنین می تونین این کارا رو انجام بدین:
1.خرید هارد 500 مگابایتی به جای 1 ترابایت (تقریبا 150 تومان میشه)
2.خرید دو عدد رم 2 گیگ به جای دوتا 4 گیگ (تقریبا 140 تومان میشه)
3.خرید کارت R7 260X به جای GTX 650 Ti Boost (قیمت Sapphire R7 260X 2GB GDRR5 حدود 550 تومان هست)
با اعمال این سه تا جمع کل میشه:1,835,000
دیگه کمتر از این نمیشه به جان خودم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 03-01-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (03-01-14), mohammad7180 (04-01-14), Rezasam1 (03-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks