کسی نمیتونه اینجا کمکم کنه
کاربر شهرسختافزار
کسی نمیتونه اینجا کمکم کنه
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7180 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست عزیز به دلیل تعطیلات اکثر دوستان در مسافرت هستند برای راهنمایی باید کمی صبور باشید تا دوستان به شما راهنمایی های لازم رو بکنند
اما باز با این حال با توجه به عرضه شدن سی پی یو های Haswell و به زودی پابلیک شدن بیشتر مادربوردهای ارزان قیمت اون در بازار خرید عاقلانه با این بردها هست
قیمت ها در این شرایط بعد از مدت ها به یک پایداری رسیده و خوب خرید در حال حاضر یا در اینده اصلا نمیشه در حال حاضر در مورد اون صحبت کرد یا ....
سیستم پیشنهادی من :
H81 (brand with warranty)1
Cpu Core I3 4130
Ram 2*4GB
VGA R7 260X
PSU 530W
HDD 1 TB
Case Optional
ODD Optional
موفق باشید
New Season
کدوم تعطیلات؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کریسمسو میگی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم الآن نزدیک امتحانای آخر ترم هستم زیاد وقت ندارم به سایت سر بزنم جواب ندادم.
خطاب به mohammad7180:
نکته ی اول: بودجه ی 1.5 میلیون برای سیستم گیمینگ دقیقا حداقل هست.پس سیستمی که با این بودجه جمع میشه نهایتا تا 2 سال بدون ارتقا می تونه جوابگوی نیاز یه گیمر باشه بعد از 2 سال باید بعضی قطعات(مخصوصا کارت گرافیک) رو عوض کنین.
نکته دوم:این نوع آینده نگری در خرید سیستم زیاد جالب نیست که یه سیستم خیلی قوی جمع کنین به امید این که تا 6 سال براتون کافی باشه و نیاز به ارتقا نداشته باشه چون اولا خرید چنین سیستمی بودجه ی بالایی می خواد(حداقل 5 میلیون) و از لحاظ اقتصادی زیاد به صرفه نیست دوما بعد از 6 سال که شما می خواین سیستمو تعویض کنین کلی ضرر می کنین چون قطعاتتون خیلی قدیمی و از رده خارج خواهند بود و باید مفت بفروشین!!! (همین الآن شما سیستم قدیمیتونو بفروشین متوجه این قضیه میشین)
پس با خرید سیستم قوی و گرون قیمت از لحاظ اقتصادی ضرر می کنین.
پیشنهاد من به شما اینه که بودجه تونو به 2 میلیون افزایش بدین و سیستمی که جمع می کنین رو هم بیشتر از 3 یا 4 سال دست نخورده نذارین (یعنی حداقل یکی دو قطعه رو بعد از 4-3 سال تعویض کنین که هم خودتون راحت تر باشین هم موقع فروش سیستم ضرر نکنین)
خب حالا بگین رزولوشن مانیتوری که می خواین باهاش بازی کنین چند هست تا منم کانفیگ پیشنهاد بدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mahdi1995 در تاریخ 02-01-14 انجام شده است
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
عضو VIP شهرسختافزار
والا از دیدت مهدی جان نمی دونم 4 روز اسمش چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
خب این 4 روز واسه شما اونور آبیا تعطیلاته! ما که تو ایران تعطیلات کریسمس نداریم!(عوضش 13 روز تعطیلات عید داریم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز مثه قدیما بدون خط کشی موندی
هنوز مثه خاطرات خوبه بچه گیمونی
هنوز کلی ترس تو دلته ازپیر شدن
همه بزرگ میشن ولی تو بچه می مونی
*MoJtAbA* (02-01-14), mohammad7180 (04-01-14), Rezasam1 (02-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks