کدوم تعطیلات؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کریسمسو میگی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم الآن نزدیک امتحانای آخر ترم هستم زیاد وقت ندارم به سایت سر بزنم جواب ندادم.
خطاب به mohammad7180:
نکته ی اول: بودجه ی 1.5 میلیون برای سیستم گیمینگ دقیقا حداقل هست.پس سیستمی که با این بودجه جمع میشه نهایتا تا 2 سال بدون ارتقا می تونه جوابگوی نیاز یه گیمر باشه بعد از 2 سال باید بعضی قطعات(مخصوصا کارت گرافیک) رو عوض کنین.
نکته دوم:این نوع آینده نگری در خرید سیستم زیاد جالب نیست که یه سیستم خیلی قوی جمع کنین به امید این که تا 6 سال براتون کافی باشه و نیاز به ارتقا نداشته باشه چون اولا خرید چنین سیستمی بودجه ی بالایی می خواد(حداقل 5 میلیون) و از لحاظ اقتصادی زیاد به صرفه نیست دوما بعد از 6 سال که شما می خواین سیستمو تعویض کنین کلی ضرر می کنین چون قطعاتتون خیلی قدیمی و از رده خارج خواهند بود و باید مفت بفروشین!!! (همین الآن شما سیستم قدیمیتونو بفروشین متوجه این قضیه میشین)
پس با خرید سیستم قوی و گرون قیمت از لحاظ اقتصادی ضرر می کنین.
پیشنهاد من به شما اینه که بودجه تونو به 2 میلیون افزایش بدین و سیستمی که جمع می کنین رو هم بیشتر از 3 یا 4 سال دست نخورده نذارین (یعنی حداقل یکی دو قطعه رو بعد از 4-3 سال تعویض کنین که هم خودتون راحت تر باشین هم موقع فروش سیستم ضرر نکنین)
خب حالا بگین رزولوشن مانیتوری که می خواین باهاش بازی کنین چند هست تا منم کانفیگ پیشنهاد بدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks