من اصلا نمی خواستم سیستم پیشنهاد بدم این هم یه چند بار اومدم دیدم کسی معرفی نکرده یه چیز کپی کردم حداقل حسنش این بود که بقیه هم شروع کردند به نظر دادن قبول که می شه با دقت بیشتری نظر داد. در مورد مادر برد ارزان ترین مادر برد گیگاست دیگه قرار هم نیست ارازن ترین مادربرد مثل بقیه باشه برای اورکلاک نیمچه هم بد نیست تعطیل هم نیست دیگه ولی مخصوص اورکلاک نیست در مورد 4X , 16 X اگر امکانش داشتین این هم تست کنین از نظر من که تفاوت زیادی در قدرت کراسفایر نمی کنه از نظر فریم گشتم تا با نمودار و بنچ مارک نشون بدم قبلا دیده بودم اما حس پیدا کردنش نیست حس همین تایپ کردن های الان هم نیست چون شمائید دارم تایپ می کنم در مورد پاور هم خوب زیاد روی کراس فکر نکردم چون مانیتور ایشون اصلا لازم نداره این کار ضمن این باور کنید وقتی داشتم پاور می زدم یاد شما افتادم شما که دیگه برای 5970 500 وات در نظر داشتین منم چون اولا با توجه به مانتور زیاد روی کراس زوم نکردم و با توجه به اینکه همیشه از پاور بالای که می گم انتقاد میشه این رو زدم وگرنه توی ذهن خودم پاور ممونکس 600 وات بود که اتفاقا دیروز تو بازار دیدم خیلی هم خوشم اومد . نمی دونم کلا دیگه حس سیستم معرفی کردن نیست شاید همین پست اخریش باشه.

Bookmarks