سلام دوستان گلمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .من 1 تومن دارم و تا چند روز دیگه که قیمتها متعادل بشه میخوام یه کیس جمع کنم.
مانیتوری که دارم ال جی سیه فام L1720B هست که اون موقع 347 تومن خریدمش و ازش راضیم و فعلا نمیخوام عوضش کنم.(برای این معرفی کردم تا در انتخاب گرافیک راحتتر تصمیم بگیرین)
زیاد اهل بازی نیستم, البته بازی میکنم ولی خوره نیستم بیشتر هم سبک اول شخص مثل CALL OF DUTY که همه نسخه هاشو دوست دارم در رزولوشن 1024*768 بازی میکنم با اخرین تنظیمات
مشخصات کلی هم اینا باشه لطفا:
1: هم پلتفرم اینتل معرفی کنین هم ای ام دی ,خودم بیشتر نظرم رو I5 750 هست نظر شما چیه؟ i7 920 میشه بست؟
2:رم 4 گیگ دوال یا اگه I7 میشه بست تریپل 3گیگ
3:گرافیک حتما ATI و DX 11 ساپورت کنه
4: مادربورد حتما 2 تا اسلات PCIE16Xداشته باشه . چیپهای قدرتمندی داشته باشه و بدرد اورکلاک نیمه حرفه ای هم بخوره.دنبال ساتا3 و یو اس بی 3 هم نیستم چون حالا حالا ها بدرد ما نمیخوره و یه جور پول الکی دادنه. مارک هم ترجیحا ASUS OR GIGA
5:پاور هم بر فرض وجود کراس فایر انتخاب بشه که بعدا اگه خواستم کراس کنم دنبال پاور جدید نگردم
6: دی وی دی رام هم میخوام +مودم 56kb
7-چون من از شهرستان میخوام بیام تهرون اگه میشه بفرمایید کدوم پاساز برم قیمتهاش مناسبه؟ اگه فروشنده منصفی هم میشناسید ادرس یا تلفنشو برام پی ام کنید اگه منع قانونی نداره همینجا بزارید که همه استفاده کنن.
قربون شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks