اما 1230 گرین یا 1530 گرین 1 عددش کفاف این سیستم رو میده
کاربر شهرسختافزار
و این را همیشه باید در نظر داشته باشی که پاور از نهایت واتی که سیستم میکشه باید 10% قوی تر باشه به دلیل اینکه بعد از یه مدت راندمانش میاد پایین و اگر کمتر از وات سیستم بشه میسوزه یا مشکلات .... و اگر 150 ولت بدی بهش کار میکنه ولی وقتی پاورت 1030 هست نباید توقع 1030 داشته باشی باید حول حوش 800 را تقریبا داشته باشی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اما 1230 گرین یا 1530 گرین 1 عددش کفاف این سیستم رو میده
New Season
|
|
کاربر شهرسختافزار
4870x2 حدودا 700 تا مصرف میکنه 2 تاش1300 رو شاخشه بقیه قطعات دیگه خودت حسابش کن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 26-07-08 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
اما عزیز مادربورد 50 درصد برق گرافیک رو تامین میکنه و 1530 گرین زیاد هم هست
New Season
کاربر شهرسختافزار
دوستان سعی کنید سیستمهای پیشنهادیتون با در نظر گرفتن دو پارامتر کارایی/قیمت (PP) و در دسترس بودن در بازار ایران (Availability) باشه تا در حد ممکن کاربردی باشه.
مثلا:
MB: Giga X48-DQ6 Or DFI LANPARTY UT X48-T2R
CPU: Q9450
CPU Cooler: Giga 3D Galaxy II
Ram: OCZ ddr2 FlexXLC PC-6400 cl4 2X1024
GPU: 2 XSapphire or HIS 4870 CF (برای این کارتها باید یکم صبر کنید)
PSU: Green 1030Watt
Case:Armor or Galaxy
Keyboard: Razer Lycosa
Mice: Deathadder
Monitor: LG 22WTQ or samsung 22Bw
از این High-end تر هم میشه سیستم بست اما به نظر شما آیا از این بیشتر دیگه به صرفه میشه؟!
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا قبل از جواب دادن به سوال تاپیک توجه کنید !!!!!!!
خفن ترین سیستمی که می تونی ببندی چیه؟
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 26-07-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
من عماد هستم حسین جان!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک اگر کاربردی نباشه پس فایدش چیه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Overclocker (26-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
ببینم یعنی تاپیک کاربردی نیست اگه من پول داشتم قطعا پلاتر رو می گرفتم
New Season
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
دوست محترم تمتم سیستمی که من پیشنهاد دادم رو ظرف 24 ساعت در صورت وجود 50.000.000 میشه گیر اورد دلیل گرونیشم Cpu و vga و لاتر هست که کلا در حدود 49.000.000 در میاد
با تشکر از پیگیری دوستان
New Season
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه ربطی داشت !!!!
یک مادربرد High End حداکثر 150 وات مصرف میکنه و این CPU با اور 200 که رو شاخشه !!!! و هر هسته ی 4870 تقریبا 350 وات مصرف میکنه !!!!!
رم و هارد و فن و مودم و .... هم 100 وات حالا چه پاوری میخواد که 10% هم زیاد تر باشه !!!!؟
150+250+1400+100=1900 وات !!!
پس همون 2 تا 1030 کافی هست با توجه به 10% که گفتم !!!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks