با سلام خدمت دوستان عزیز
خوب این طور که معلوم شد از نظرات دوستان باید بعضی از قطعاط رو جای گزین کنیم.
1- پاور: لطف کنید یه پاور مناسب این سیستم با میزان وات مناسب و برند مناسب و قیمت مناسبتر معرفی کنید.
2- مین بورد: راستش مین بورد گیگا رو به خواطر این که امکانات جالبی داره انتخاب کرده بودم، اما به کلسفیلد تغیر خواهد کرد.
3- واتر کولینگ: از خیر واتر کولینگ گزشتیم. یه ترمالرایت می گیرم با دوتا فن ناکتوا (در این مورد نظرتون چیه؟)
4- رم رو چون فرکانس 2000 کارایی آنچنان بالایی نداره ولی قیمت بالاتری داره تصمیم گرفتم 1600 باشه ولی رمی که بشه به راحتی اور کرد.(یه چنتایی برسی دیدم). یکی از دوستان موشکین رو پیشنهاد کرده بودن که خودم تا حالا توی کار این رم نبودم اگه دوستان در مورد موشکین یا رم های دیگه (1600) نظری داشته باشن می شنویم.
5- SSD: چون این سیستم برای انواع تست ها بهینه شده دیگه گفتم بی انصافی باشه که در pcmark امتیاز خوبی به هارد تعلق نگیره.از این طرف هم کلا دیگه از بس که اطلاعاتم رو از دست دادم به خواطر این که هی ویندوز زدم توی این درایو و اون درایو خسته شدم. چون این نسبت به کاراییش و میزان هجمش از بقیه بصرفه تر بود این رو انتخاب کردم.قراره از انواع ویندوز ها یه 6-7 تایی روش نصب شه تا دیگه مشکلی از هیچ نظر نداشته باشم.
6- CPU: به خواطر این که این سی پی یو از 920 400 مگاهرتز بالاتره و از اینطرف جدید هم هستش و از خارج هم می خوام تهیه کنم.(که احتمال این که بچ نامبر خوبی بهم بیفته زیاد می شه) اگه دوستان نظر خواصی دارم مبنی بر این که میزان اور کردن 920و950 با ایر چقدر اختلاف داره شاید این هم با 920 جایگزین شه.
7- گرافیک: اگه به نظر دوستان دوتا 4890 بهتر از یه 295 هستش و اون دوتا رو میشه راحت تر از 295 خنک کرد پس هیچ دلیلی نمی بینم که 295 بگیرم.ولی چون شنیدم 295 میشه از توی بایش ولتاژ بهش داد و به راحتی هم اور میشه این رو انتخواب کردم.
نکته:
1- روی رم ، گرافیک ، سی پی یو دوستان با دلیل و مدرک بحث می کنیم تا جای هیچ شبه هی نباشه .
2- ;کلسفیلد ، کراسفایر نداره؟؟!!! بابا این که به چالش بر خوردیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks