کاربر شهرسختافزار
سلام
استاد قضیه کولر کسنل شد. فقط کیس دارای دو فن هست. یکی سقف و یکی پشت و پاور هم کف کیس بسته میشه
جای یک فن جلو کیس هست. به نظر شما یک فن بخریم و نصب کنیم؟طبق فرمایشات جنابعالی فن بیشتر برابر با گرد و خاک بیشتر درون کیس
خوب این فن رو برعکس بزنم تا هوا رو ببره بیرون در نقش خروجی باشه؟ چون دو فن که رو کیس هست اون هم اگر درست بگم نقش خروجی هوا هستند.
Rezasam1 (06-09-12)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ببینی باد فنی که میبندی به کدام قطعه بر خورد میکند
مثلا اگر فن جلو باد را بر روی هارد میزند وجودش مستحب موکد است
اون دو تا که باد رو ببره بیرون این یکی هم که برعکس بزنی بازم بادو بزنه بیرون پس باد از کجا باید بیاد تو ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه عزیز اینو جوری نصب کن که بادو از جلو کیس بگیره بده داخل کیس، اون دو تا هم هوا را بزنند بیرون
life24 (05-09-12), mehrdad_ab (06-09-12), Rezasam1 (06-09-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام
اقا من خواستم یک تشکر ویژه از شما بکنم.
مخلصم. هر وقت با سیستم کار میکنم دعات میکنم.
دمت گرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم از اینکه در این آشفته بازار حرفهام به درد یک نفر خورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر موقع فرصت داشتی یک گزارش بنویس ببینیم چی خریدی ، چند خریدی ، باهاش چی کار میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks