در مورد پردازنده بهترین اننتخب هست و در مورد گارانتی بستگی داره همه نوع در بازار وجود داره البته اگر قصد اورکلاک داری و زیاد آشنایی به اور نداری و میخوای باهاش یاد بگیری بهتره با گارانتی بخری .
در مورد مادربورد چون هدفت از اورکلاک زیاد نیست و بیشتر روی گیم هستی بهت پیشنهاد میکنم Foxconn Flamingblade بخر هم مخصوص اورکلاکرهاست و هم در بازی پرفورمنس خوبی داره و از طرفی قیمتش هم مناسبه .
در مورد رم پپیشنهاد میکنم Corsair Dominator GT 3*2 GB 1600 بگیری که هم در اورکلاک پایداری خوبی داره و از نظر گیم هم یکی از بهترین برند ها هستش البته قیمت بالایی داره .
هارد هم 2 تا 500 گیگ WD Black بگیر و رید کن سرعتش برای مصارف شما بسیار خوبه و تفاوت قیمتش با نوع معمولی حدود8 هزار تومنه که نسبت به کاراییش ارزش داره .
در مورد دی وی دی رایتر این مدلی که خودتون معرفی کردید خیلی خوبه ولی قیمتش دوبرابر رایتر های دیگست که بهت پیشنهاد نمیکنم من LiteON 22x sata کار کردم کیفیت بسیار خوبی داره قیمتش هم مناسبه .
در مورد پاور یا منبع تغدیه پیشنهاد میکنم Cooler Master 900 یا Green 885 W بگیری که هر دو شون خوب جواب دادن
در مورد کیس مدل مد نظر خودتون یکی از بهترین هاست و تا اونجایی که اطلاع دارم تمامی گرافیک های نسل جدید ATI که بزرگترینشون یعنی 5890 و دارای 30 سانتی متر طول هست درونش نصب میشه .
در مورد کارت گرافیک هم فعلاً با این بودجه چیزی بهتر از Elsa 9500GT 512 MB DDR3 گیرت نمیاد البته این گرافیک تمامی قدرتش در فنه خوبشه که با کمی اورکلاک GPU میتونی بیشتر از انتظار ازش کار بکشی در آینده هم بفروشش و یک ATI 5870 بردار .

Bookmarks