برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون آدم کوته فکری هستی این آخرین پست من در این زمینه است
یک درصد شکی ندارم که این آرزو رو به گور خواهی برد چون این نظام با خون شهدا به دست اومده و روز به روز بر قدرتش افزوده می شه و یک تنه مقابل آمریکا که کل جهان مثل سگ ازش می ترسن وایستاده. من و امثال من هم با اینکه زیر خط فقر زندگی می کنیم اما جونمون رو فدای انقلاب می کنیم بدون هیچ چشمداشتی چون پاداشمون رو از خدا می گیریم و چشممون به مال دنیا نیست.
ما در مسیر قرآن حرکت می کنیم و این تو هستی که شستشوی مغزی شدی. می بینی که شهید حججی ها سرشون رو فدای رهبرشون و انقلاب می کنن اگه راست می گی تو برو برای دفاع از آرمانت جونت رو فدا کن. حاضرم شرط ببندم مثل سگ می ترسی و فقط توانایی فحش دادن تو خونه رو داری. مال این حرفا نیستی. الان برو تو دستشویی یه چند تا فحش بده این عقده هات رو خالی کن
تو و امثال تو پشه یا مگسی بیشتر نیستید.
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولنگه توست
عرض خود می بری و زحمت ما میداری
دزدی بازاری ها رو هم سر نظام ننداز و برو به خودشون بگو که چرا قیمت ها رو افزایش دادن. از رئیس جمهور محبوبتون هم دلایل افزایش نرخ دلار و سرکار گذاشتن چند ساله مردم رو بپرس. بی خود به نظام و خانواده شهدا و ... گیر نده. اینا رو با دزد های مملکت یکی نکن

Bookmarks