برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl253 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
خوش به حال دوستان دارن سیستم 12 میلیونی میخرن ما هم همون سیستم 400 تومنی داریم استفاده میکنیم.
برخلاف گفته های karbon من یا خانوادم پول مفت مملکت رو نمی خوریم. من پدرم بازنشسته و ماهی 1400 حقوق می گیره و آخر خرداد قراره به حقوقش اضافه بشه.
سیستم کامپیوتری خیلی ضعیفی هم دارم طوری که سی پی یو استوک خریدم 40 هزار تومن. می خواستم برای خودم کارآفرینی کنم و برم توی ساخت موزیک ویدئو و تصمیم گرفتم وام بگیرم و یک سیستم خوب بخرم و از این راه کسب درآمد کنم که با این قیمت ها دیگه نمی تونم.
یکی از دروغ هایی که گفته می شه اینه که عرب ها رو سیر نگه دارید و ایرانی ها رو گشنه تا قیام نکنن. و طبق این تئوری اینو القا می کنن که خوب پس ایرانی ها زمان شاه سیر بودن که قیام کردم. پس الان که مردم گشنه هستن چرا قیام کردن؟ پس می بینی که این دروغی بیش نیست.
در زمان شاه مردم در فقر مطلق زندگی می کردم و از هیچ امکاناتی برخوردار نبودن ولی بعد از انقلاب و جنگ یواش یواش مردم وضعشون بهتر شد. اما زمان شاه هم خوبی هایی داشت مثلا مردم همه با هم خوب بودن و چشم و هم چشمی اون طور نبود و یک صفایی بود اون موقع
الان چیزی که تو مملکت همه رو ناراضی کرده تبعیضه. یعنی یک جوون 20 ساله سوار ماشین 500 میلیونیه و یکی دیگه باید سوار تاکسی بشه و یکی حقوقش زیر 2 میلیونه و یکی دیگه 15 میلیون میگیره و یک پزشک ماهی 25 میلیون فقط کارانه می گیره و موارد دیگه که شما خودت هم بهتر می دونی
مطمئنا من و امثال من هم نسبت به همه دزدی هایی که صورت می گیره یا این تبعیض ها اعتراض داریم چون برای این انقلاب خون داده شده و فداکاری های بسیاری شده اما نباید کارهایی که خودمون انجام ندادیم و یا تنبلی هایی که کردیم و فرصت هایی که از دست دادیم همه رو تقصیر سیستم بندازیم. ما هم در یک جایی مقصریم. باید بتونیم این دو تا رو از هم تفکیک کنیم.

Bookmarks