دوست عزیز چون پست منو نقل قول کردید میخوام عرض که در پست های قبلی شما به مردم روستایی و شغلشون توهین کردید که این برازنده یک انسان نیست و در مورد زمان شاه کاملا با شما موافق نیستم چون در مورد امکانات اون زمون جناب karbon مثال خوبی زدن ولی متاسفانه شما جواب ندادید ولی من در جواب karbon میگم که در اون زمون دنیا اینقدر پیشرفته نبود پس در زمان شاه هم نسبت امروز سیستم ها پیشرفته نبود که شما یا ساده لوحی اون زمون رو با این روز مقایسه میکنی در مورد جنگ عرض کنم که جنگ اتمی ژاپن از ما بدتر و امثال اینها خیلی زیاده پس چطور شده اونها اینقدر پیشرفت کردن ولی هنوز ما داریم پس رفت میکنیم و مثال جوون 20 ساله رو میزنی 200 میلیونی سوار ماشین میشه و یک نون شب نداره اصلا میدونی اینها کی هستن که دارن 200 میلیونی ماشین سوار میشن اینها همون آقازاده هایی هستن که با استفاده نام شهیدان و ... که همرو به نام خودشون میزنن هر کاری میکنن و وقتی ازشون ایراد میگیری فوری میگن آقا ما اینقدر شهید دادیم و ... انگار مثلا شهید رو ما برای اینها دادیم در ضمن مردم ایران اینقدر شهید دادن فقط به خاطر خاک پاک مهین نه به خاطر جمهوری اسلامی ایران اینو در یاد داشته باشید در ضمن من به شما دوست عزیز در حد یک برادر توصیه دارم حتما تاریخ رو دقیق بخون و در مورد وضعیت داخل ایران دقت بیشتر کن ببین دلیل این تبعیض ها چه کسانی هستن و کسانی که شعار همشیگی شان مرگبر آمریگا و انگلیس هست فرزندان خودشون همشون تو آمریکا و اروپا هستن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks