Intel Core i7-4770 980T
MAIN GIGABYTE GA-Z87-HD3 615T
RAM 8GB*2 KINGSTON HYPER X
VGA GIGABYTE - GeForce GTX 770 - OC 1.400
HDD 1TB WD BLACK
CASE ENERMAX CLIPEUS 180T
CORSAIR RM Series RM850 850W 650T
SSD Samsung SSD 840 EVO 120GB 380T
سلام دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سیستم گیمینگ میخام جمع کنم
سقف بودجه 4.5
فقط قطعات کیس
کاردبرد:اولویت اول گیم و دوم برنامه نویسی و گاها 3d max و یونیتی(اما در کل گیم مهم ترینشه)
رزولوشن مانیتور 900p با سایز 19 اینچ
معمولا سیستم روزی 8 ساعت روشنه با توجه به دانلود و ...
انتظارم از سیستم اینه بازی هارو بالاترین حالت بالای 30 فریم بده و اورکلاک تا 3 یا 4 سال اینده انجام نخواهم داد.
قطعاتی که خودم انتخاب کردم:
mainboard:asus maximus vi hero
vga: asus dcuii gtx 770 oc
ram:g.skill trident x 2*4 gb 2400 mhz یا corsair vengeance 2*8 1600 mhz
cpu:intel core i5 4670k haswell
case:green x3 gaming
power:corsair rm 850 80plus full mudular
هارد هم نیازی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا سوالم این که شما چه قطعاتی پیشنهاد میکنید؟
1-رم هایی که ذکر کردم در بالا شما کدومش رو پیشنهاد میکنید؟کدوم اینده دار ترن؟با توجه به بازی ها که مدام رمشون زیاد میشه
2-مادربورد و بورد گرافیک بین گیگابایت و ایسوس کدام بهترن؟
3-آیا کیس x3 کولر مناسب برای این قطعات داره؟
4-من مطالبی خوندم که نوشته بود 4670k بالاتر از رم 1600 رو ساپورت نمیکنه و باید اورکلاکش کرد تا ساپورت کنه
5-پاور ذکر شده برای این قطعات چطوره؟
6-فرق پردازنده ذکر شده با 4770k تو بازی ها چه قدره؟ارزش داره پول بیشتر بدم بابت 4770k؟
7-آیا ssd توصیه میکنید؟با توجه به قیمت زیادشونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8-مدل 4gb کارت گرافیک ذکر شده رو بگیرم یا 2 gb?الان واچ داگز 3 گیگ vram به نظر خودم مدل 4 بهتر باشه
و در آخر بگم که یه سیستم میخام که تا 3 یا 4 سال خوب جواب بده و کم نیاره
و صدالبته در برابر قیمت پشتیبانی و کاربرد خوب داشته باشه
ببخشید زیاد شد به راهنماییتون به شدت نیاز دارم ممنون میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ehsan1377 در تاریخ 25-05-14 انجام شده است
|
Intel Core i7-4770 980T
MAIN GIGABYTE GA-Z87-HD3 615T
RAM 8GB*2 KINGSTON HYPER X
VGA GIGABYTE - GeForce GTX 770 - OC 1.400
HDD 1TB WD BLACK
CASE ENERMAX CLIPEUS 180T
CORSAIR RM Series RM850 850W 650T
SSD Samsung SSD 840 EVO 120GB 380T
سلام دوست گرامی؛
با توجه به مواردی که فرمودید، توصیه می کنم مادربرد و کارت گرافیک از برند MSI خریداری کنید. چون یه تعادل بسیار خوبی بین قیمت و کارایی و کیفیت این برند برقرار هست که برای بازه ی بودجه ی شما، انتخاب ایده آل محسوب میشه.
در کل سیستم خوبیه و ایرادی بهش وارد نیست.
و اما سوالات شما:
1- قطعاً 2400. اما خب در حال حاضر تریدنت ایکس موجود نیست. می تونید ریپجاوز خریداری کنید.
2- گفتم در بالا خدمتتون.
3- اگر منظور شما، سیستم کولینگ و تهویه ی داخلی کیس هست، بله. مناسبه.
4- قبلاً اینطور بود. الان با فعال کردن پروفایل XMP در بایوس مادربرد، این معضل برطرف شده.
5- عالیه. ایده آل ترین انتخاب ممکن خواهد بود.
6- نهایتاً 5% که اون هم در بعضی از گیم ها جالبه بدونید 4670K بواسطه ی بهره وری بیشتر، در گیم بهتر از 4770K عمل می کنه! این شرایط در نسل های قدیم سری پردازنده های Core اینتل هم، برقرار بود!
7- اگر بودجه برسه، چرا که نه؟
8- اگر در آینده قصد ارتقای کارت گرافیک رو دارید، نیازی به خرید مدل 4 گیگ نیست.
در کل توصیه می کنم مادربرد و کارت رو از برند MSI انتخاب کنید. رم هم ریپجاوز. البته تریدنت ایکس پیدا کردید، در خریدش درنگ نکنید!
سایر قطعات هم که ok هست.
ممنون داداش...msi میگن خرابی زیاد داره، اینطور نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-مادربورد msi g45 و گرافیک twin frozer iv oc چطورن؟اگه اینجا قیمت و درنظر نگیریم شما خودتون بین msi و asus و gigabyte کدوم رو انتخاب میکنید؟(برای برد گرافیک و مادربورد)
2-من میخام قطعات عمر خوب داشته باشند و تعادل کلی برقرار باشه بین سرعت و خنک بودن و نویز و .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3-در مورد رم ریپجاوز فرکانسشون 1866 هست درست میگم؟بعد پروفایل xmp چجوریه؟cpu رو اورکلاک میکنه؟کیت 16 گیگ بگیرم یا همین 8 گیگ کافیه؟
یادآوری بشه که به قول معروف میخام یه سیستم تمیز و بهینه جمع کنم داداش گلم.
در آخر ممنونم که اینقدر زود پاسخ میدید
همه ی برندها خرابی داره! قطعه ی الکترونیکی غیرممکنه خرابی نداشته باشه! غیرممکن!
از هر سه برند، مدل های خراب تو تعمیرگاه های سخت افزاری پره!!!
1- آره. عالیه. بهترین انتخاب همینه به نظرم. بخش دوم: گیگابایت.
2- همون MSI توصیه می کنم.
3- فرکانس های مختلف داره. از 1600 به بالا موجوده همه رقم. بخش دوم سوال: از جزئیات فنی خبر ندارم! 8 کافیه.
ممنون.به نظر خودمم این مادر بورد برای گیم خوبه...و همینطور مدل TF IV برای گرافیک هم خوبه
راستش خودم نظرم روی asus هست الان با توجه به گفته شما دوباره سر دوراهی موندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
به نظرم روی انتخاب msi تجدید نظر کنید . در مقابل گیگابایت و اسوس حرفی برای گفتن ندارد . همینطور گارانتیش هم زیاد جالب نیست . رجوع شود به فیدبک گارانتی تو شهر سخت افزار
این مربوط میشه به بررسی کارت گرافیک گیگابایت که بهتون پیشنهاد کردم
http://www.guru3d.com/articles_pages...review,23.html
این هم مادربرد پیشنهادی
http://hexus.net/tech/reviews/mainbo...e-ga-z87-d3hp/
*MoJtAbA* (25-05-14), ehsan1377 (25-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
ممنون داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش رو بگم خودمم زیاد رو MSI حس خوبی ندارم
شما بین این بورد و maximus vi hero کدوم رو انتخاب میکنید؟ gigabyte g1 killer sniper چطوره؟
بورد گرافیک گیگا رو دیدم به نظرم asus کولر بهتر داره (تو تست ها ایسوس خنک ترین و گیگا گرم ترین بود البته کلاک هسته هم ایسوس کمترین و گیگا بیشترین بود)
در مورد گرافیک گیگابایت عرض کنم که کولینگ windforce گیگابایت یکی از قویترین و خنک ترین فن های کارت گرافیک هست . اگر تست ها و بررسی ها رو ببینی متوجه میشی از اسوس هم چند درجه خنک تر است .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ehsan1377 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم برد رو هم میتونی روی این هم فکر کنید
G1.Sniper 5
پشتیبانی از پردازنده های نسل چهارم Coreاینتل
فن آوری انحصاری Ultra Durable 5 PLUS گیگابایت
تامین توان تمام دیجیتالی به پردازنده با همکاری کمپانی IR
فن آوری UEFI DualBIOS گیگابایت
فن آوری صوتی AMP-UP گیگابایت
کیت قابل ارتقاء OP-AMP
پردازنده چهار هسته ای صوتی مجتمع Creative Sound Core3D
آمپلی فایر هدفون مخصوص بازی (هدفون پانل جلویی)
نویزگیر صوتی با نشانگر LED نورانی
سوکت پردازنده با 15 میکرون روکش طلا
پشتیبانی از گرافیک چهار مسیره
خازن های جامد جدید مشکی رنگ با طول عمر بالا
فن آوری On/Off Charge 2 گیگابایت برای ابزارهای USB
درگاه شبکه LAN اینتل با ایمنی بالا در برابر تخلیه الکتریسیته ساکن
طراحی سینک خنک کننده پیشرفته با 9 کانکتور فن سیستم
کارت الحاقی بلوتوث 4.0 و Wi-Fi گیگابایت
GIGABYTE - مادربرد - Socket 1150 - G1.Sniper 5 (rev. 1.x)
*MoJtAbA* (25-05-14), ehsan1377 (25-05-14), SajjadKhati (26-05-14)
این مدل گیگا که گفتید چنده؟به نظرم گرون باشه
این مدل بیشتر مد نظرم هست
g1 sniper
AMD>INTEL (25-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks