پاسخ: خرید سیستم تا سقف 2.750 میلیون (برای گیم )
ممنون گلپسر
آره درسته
قبلا من دو مورد از این مانیتور tv ها دیدم که زمان پاسخ دهیش 14 میلی ثانیه بود ، فک کردم بقیه هم در همین رنج ان (آخه هم گرون بودن و هم برند معروف که یکیشون LG بود . مدل شو یادم نیست)
قیمت اون مدل LG و Asus چقده؟
یه چی دیگه ، چرا مصرف اون ایسوزه این قد زیاده؟ (60 وات) ولی مانیتور خالی از 30 وات بالاتر نمیره (ایسوزها هم ممولا 22 وات ان) . tv monitor ها کلا این جورن؟
به نظر من بازم ارزش نداره . چه کاریه؟ طرف میره tv cart میخره بهترین مدلش 80 تومن ، ازش تلویزیون میبینه . فک کنم ارزونتر هم دربیاد
نقل قول:
ممنون گلپسر
آره درسته
قبلا من دو مورد از این مانیتور tv ها دیدم که زمان پاسخ دهیش 14 میلی ثانیه بود ، فک کردم بقیه هم در همین رنج ان (آخه هم گرون بودن و هم برند معروف که یکیشون LG بود . مدل شو یادم نیست)
قیمت اون مدل LG و Asus چقده؟
یه چی دیگه ، چرا مصرف اون ایسوزه این قد زیاده؟ (60 وات) ولی مانیتور خالی از 30 وات بالاتر نمیره (ایسوزها هم ممولا 22 وات ان) . tv monitor ها کلا این جورن؟
به نظر من بازم ارزش نداره . چه کاریه؟ طرف میره tv cart میخره بهترین مدلش 80 تومن ، ازش تلویزیون میبینه . فک کنم ارزونتر هم دربیاد
بله دوست من قبلا پاسخ به فرکانس پنل ها زیاد بود.
مصرف برق بالا به علت هایی هستش.مثلا ریموت کنترل دار بودن،داشتن تیونر،و چون باید کار یک TV هم انجام بده برد های شلوغتر و به طبع پر مصرفتری دارند.کارهای TV که خودت میدونی دیگه...حالا به همه اینها آمپلی فایر و سیستم صدا و تغذیه بلندگو هم اضافه کن!
البته در این مورد گرونی هم بله قیمت کمی بالاست.اما مثلا برای یک اتاق کار هم مانیتور هم TV و یک ابزار نمایشگر کامل به شمار میره که جدیدا طی تغییراتی بسیاری از مشکلاتش مرتفع شده است