پاسخ: خرید سیستم تا سقف 2.750 میلیون (برای گیم )
همه درستن جز دو چیز
یکی هارد که گفتم Seagate SSHD 1TB نه مدل Baracuda اش . دقیق تر بگم میشه Seagate SSHD Hybryd Drive 1TB+8GB SSD یه خط شد :Love-ssa~! (1): اما تو بازار با Seagate SSHD Hybride 1TB هم بگی کافیه
بعد اینکه بجا مانیتور میخای تلویزیون بخری؟ :1. (27):
اگه واسه گیمه که اصلا پیشنهاد نمیشه . کمترین تاثیرش اینه که زمان پاسخگویی تلویزیون در بهترین حالت اش خیلی زیادتر از مانیتوره و همین باعث چش درد تو طولانی مدت میشه . اگه تا 870 بزاری واسه مانیتور ، پیشنهادم LG LED 23EA63V IPS هستش . دوس داشتی هم میتونی رقیب ایسوز اش ینی ASUS VX239H رو با قیمت یه کم بالاتر بگیری که 23 اینچه . اگه ارزونتر میخای میتونی مانیتور ASUS VX229H رو با قیمت حدودی 770 تومن بخری که 22 اینچی هه .
این مانیتورا گرون هستن اما فیکس کارشون واس گیم و فیلمه
ولی اگه ارزونتر بخای دیگه IPS نمیتونی بگیری
سلام
در جواب به سوالتون که پرسیده بودید R9 270X بازی Watch Dogs رو چجوری میاره :
اگر میخواید سیستم پیشنهادی آقا حسام رو خریداری کنید به این نکات توجه کنید : اگر این بنچمارک هارو نگاه کنید ، میبیند
که 270X روی رزولیشن 1920*1200 و 1680*1050 به ترتیب 45 و 52 فریم میدند.( تنظیمات روی Ultra )
حالا به اون یکی بنچمارک ها نگاه کنید ، 270X روی رزولیشن 1920*1200 و 1680*1050 اما با تنظیماتِ روی High ، به ترتیب 54 و 64 فریم میدند.
به این نکته هم توجه کنید که بنچمارک ها بدون استفاده از منتل هستند ، اگر منتل رو هم توی این گیم و یا هر گیم دیگه ای
که از منتل پشتیبانی کنه ، فعال کنید ، فریم بیشتر دریافت میکنید.
از بابت CPU باید بهتون بگم که خیالتون راحت ، 4670 هم برای گیم کافی هست حالا چه برسه که بخواید یک سی پی
یو قوی تر از اون بردارید. ( 4690 ) ببینید گفتم برای گیم خوبه ، نمیدونم برای رندر هم خوب هست یا نه!
در مورد اون قسمت که گفتید PS4 بخرم :
فعلا وقت خوبی برای خرید کنسول نیست چه این کنسول و چه Xbox One ، چون قیمت هر بازی این دو کنسول از 170 هزار
تومان شروع میشه تا 250 هزار تومن ، که واقعا پول زیادی هست.یعنی اگر فرض کنیم که قیمت بازی 200 تومن باشه شما
چهار تا بازی بخری میشه 800 تومن که پول یک کارت گرافیک درست و حسابی هست... فعلا باید برای خیزد کنسول صبر کرد
تا هکر های گرامی ، کنسول ها رو هک کنند.
خب دوستان پس من متوجه شدم سی پی یو بهتره 4670 و گرافیک هم بهتره r9 270x باشه...
اما خوب این بالاتر از 2.9 میزنه مطمینم....
الان ممنون میشم اگه جمع بندی نهایی و کامل کنید؟ تا 2.9 همون طور که گفتم
از تمامی کسانی که فعالیت کردند و کمک کردند ممنونم
حالا لطف کنید یک سر هم بندی جامع بدید....
گلپسر 4460 هم واسش کافیه هیچ ، زیادم هست
اگه هم جایی cpu کم بیاره ، منتل باعث جبرانش میشه . البته این کم آوردن واسه cpu هایی مثل 4330 هه نه 4460
اون سیستم هم 2.9 تومن میشه
نقل قول:
گلپسر 4460 هم واسش کافیه هیچ ، زیادم هست
اگه هم جایی cpu کم بیاره ، منتل باعث جبرانش میشه . البته این کم آوردن واسه cpu هایی مثل 4330 هه نه 4460
اون سیستم هم 2.9 تومن میشه
خیلی ممنون پس همونی شد که آخرش خودم گفتم دیگه؟
گرافیک هم بوست سافایر؟
تو مدل گیگابایت صرفه جویی بیشتر میشه دیگه؟
ممنون از تمامی دوستان و پیشنهاد های سازندتون حرفی برای گفتن نزاشتید :D
از همه لحاظ روشن کردید
آری
آری
راستی این مدل گرافیک سافایر فراتر از این چیزی که اوستا مجتبی لینک داد قدرت داره ها . چون هم نسخه ی اورکلاک شده شه و هم boost شده یا اورکلاک ترتر:Love-ssa~! (1): شده ینی اورکلاک اندر اورکلاک شده :Love-ssa~! (1): که تا همین جا میشه گفت قدرتی برابر کارت 760 داره . حالا اگه منتل هم حساب کنی ، چیزی فراتر از اینا میشه
راستی بدون رایتر میشه 2.9 تومنا
ینی چی صرفه جویی میشه؟
:give_rose:
با تشكر از تمامي دوستان
انشالله سفارش بديم در اسرع وقت تا مانيتور هم انتخاب شد:11():
دقت نمودی گلپسر؟
بدون رایتر میشد 2.9 تومن
با رایتر بسته به نوعی که انتخاب میکنی از 2.95 تا 2.8 میشه
اگه خیلی بهت فشار میاد بازم میتونی گرافیک Gigabyte R9 270X OC 2GB WF 3X را با قیمت 840 تومن بخری تا جاش یه رایتر بخری که کلا همه بشن 2.9 تومن
من برم بخابم :Love-ssa~! (1):
1 :تعداد فایل پیوست
کارت گیگابایت به دلیل خنک کنندگی بهتر و گارانتی معتبر به سافایر ارجحیت دارد . بررسی ها هم نشون داده یکی از بهترین کارت های موجود است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]