پاسخ: خرید سیستم تا سقف 2.750 میلیون (برای گیم )
آری گلپسر امید اما Toxic سافایر بخاطر استفاده از کولر آبی ، از گیگا و Lighning MSI هم خنک تره
تو تست ها هست
البته خیلی تفاوت نداره اما نمیشه گفت گرم تره از اونا . بازم درسته که کیفیت برد گیگا بهتره اما نمیشه خنکی اونا رو هم در نظر نگرفت (با اونکه 50MHZ هم فرکانسش بیشتر از نسخه ی OC شده ی اوناهه خنک تره یه کم)
البته اگه سافایر در شرایط برابر ینی هر دو خنک کننده ی بادی استفاده میکردن ، یقینا حرفی برا گفتن در برابر اون دو تا نداشت
کلا با این هزینه بهتره کارتی تهیه کنید که گارانتی بهتری داشنته باشه . این کارت گیگابایت و خنک کننده منحصر به فردش تونسته نظر اکثر سایت های بررسی سخت افزاری رو جلب کنه
والا اوستا امید من که گیج شدم حرف کی رو تو زمینه ی دمای قطعات گوش کنم . این سایت میگه این بهتره ، اون سایت میگه اون بهتره :Love-ssa~! (1):
آخه یه قطعه تو این سایت فلان دما نوشته هه ، دقیق همون قطعه تو سایت دیگه 10 درجه گرمتر یا خنک تر شو نوشته هه
اما آره حرفت درسته . اغلب گیگا تایید شده هه . ولی بازم زیاد دماشون اختلاف نداره (طبق همون سایتای معتبر 2 تا 3 درجه گیگا خنک تر نشون میده)
پیشنهاد منم همون گیگاست (هر چند سافایر 50MHZ اورکلاک تر شده هه)
نقل قول:
ممنون میشم بگید مشکلش چیه مگه؟
میخوام تلویزیون مانیتور باشه که هم پی سی هم xbox توی مدار داشته باشم :lol:
با یک تیر دو نشون میزنم
خب شما پیشنهادی دارید؟ تا سقف 700؟
دوست گرامی انتخاب شما برای یک monitor tv ایده خوبی هستش.و اما مشکلات xvision
1-سرعت refresh rate پائین
2-اشباع رنگ در پنل(مخصوصا در مدلهای پایین)
3-نداشتن هیچگونه استاندارد معتبر جهانی
4-طراحی ضعیف برد پاور و استفاده از سیم های نامرغوب به جای flat cabel
5-زاویه دید محدود و رزولوشن پایین.بر خلاف ادعای کمپانی
دوست گرامی همون 2 مورد اول هم مغایر با هدف شماست.
پیشنهادات بنده
1-در صورت ارتقا بودجه asus
2-LG مدل D2342P که اگر پیدا کنید بسیار خوبه!
3-SAMSUNG مدل 22ES5550 و22F5000
گلپسر آریایی ، monitor tv به درد نمیخوره. مخصوصا واسه بازی
کمترین مشکل monitor tv زمان پاسخ گویی شه که از 10 فک نکنم کمتر باشه (البته مدلای زیادی رو ندیدم)
برا بازی تا رنج 770 همون VX229H بهترین انتخابه
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
گلپسر آریایی ، monitor tv به درد نمیخوره. مخصوصا واسه بازی
کمترین مشکل monitor tv زمان پاسخ گویی شه که از 10 فک نکنم کمتر باشه (البته مدلای زیادی رو ندیدم)
برا بازی تا رنج 770 همون VX229H بهترین انتخابه
دوست گرامی monitor tv برای دوستانی که میخواهند همزمان از کنسول و pc استفاده کنند بهترین انتخاب هستش!این عکس مربوط به مدل پیشنهادی بنده هستش اگر نگاه بفرمایید به زمان پاسخگویی اشاره کردم البته شما استادی اشاره هم نمیکردم متوجه میشدید.monitor tv ها کلا از 3 مدل پنل بهره میبرند IPS،VA،LED.پنلهای VAوLED به نسبت IPS از سرعت پاسخگویی بالاتری برخوردار هستند.البته این مدل الجی دارای پنل IPS است.اما گزینه FHD و 3D و پشتیبانی گسترده رنگ و ورودی های مناسب یکی از بهترین گزینه هاست!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا من که مشخصات D2342P رو نتونستم پیدا کنم . فقط مشخصات D2342P-PN بود واسه همین مشخصات کامل شو نتونستم ببینم ولی چن مدت پیش یه مدل از اینا رو دیدم که جزئیاتش بسیار پایین بود . اما تو مشخصات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم اصلا زمان پاسخ گویی شونو ننوشت
LED که نور پشت زمینه هست .
الان مانیتور 3D یا IPS که حدود 700 تومن نیست که
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
والا من که مشخصات D2342P رو نتونستم پیدا کنم . فقط مشخصات D2342P-PN بود واسه همین مشخصات کامل شو نتونستم ببینم ولی چن مدت پیش یه مدل از اینا رو دیدم که جزئیاتش بسیار پایین بود . اما تو مشخصات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم اصلا زمان پاسخ گویی شونو ننوشت
LED که نور پشت زمینه هست .
الان مانیتور 3D یا IPS که حدود 700 تومن نیست که
درمورد led که بنده تکنیک ساخت رو عرض کردم!کلا مدلها.بله در مدلهایی بالا قیمت بیش از 700 میشه.در مدلهای IPS برخی برندها سرعت پاسخ گویی رو ذکر نمیکنند چون به طبع سرعت پایینتری به نسبت تکنیکال ساخت بقیه داره.اما مزایایی هم داره.اما تمامی مانیتور تلوزیون ها که IPS نیستند گرامی!ممکنه شما با یک مدل کار کرده باشید که کند بوده اما این به معنی نیست که همه MONITOR TV ها بد باشند!در ضمن یک نکته دیگر عارض شم که زمان پاسخگویی رو در اکثر مانیتورها بر اساس اندازه گیری G TO G هستش نه ترکیب رنگ کامل!!البته به استارتر گرامی بگم ممکنه بودجه اشون کم باشه اما اگر یک بار 3D بازی کنید متوجه لذتش میشید!
این هم واسه نمونه از وب سایت معتبر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گلپسر اون لینکی که بهت دادم ، همه شون IPS نبودن که
بیشتر از نصفشون غیر IPS بودن
پس بالای 700 ان
اون LG مدل D2342P ای که گفتی رو میشه همون لینک از سایت خود LG رو بدی که همون مشخصات رو نوشته بود؟ من که پیدا نکردم
ضمنا یه 3D خوب ، حداقل یه تومنه (بدون لرزش) و صد البته قیمت عینک اش بماند
نقل قول:
گلپسر اون لینکی که بهت دادم ، همه شون IPS نبودن که
بیشتر از نصفشون غیر IPS بودن
پس بالای 700 ان
اون LG مدل D2342P ای که گفتی رو میشه همون لینک از سایت خود LG رو بدی که همون مشخصات رو نوشته بود؟ من که پیدا نکردم
ضمنا یه 3D خوب ، حداقل یه تومنه (بدون لرزش) و صد البته قیمت عینک اش بماند
در مورد عینک،دوست عزیز چون اکثرا از فن آوری PASIVE استفاده میشه قیمت عینک ها بسیار پاین هستش!حتی العان عینک های ACTIVE سامسونگ به همراه 2 عدد باتری کلا 40 تا 60 هستش!!
لرزش در مدل های قدیمی بیشتر بود،در تکنیک های جدید ساخت پنل در مورد 3D ما دیگه زیز 100HZ نداریم که بخواد لرزش ایجاد کنه!حالا مثلا حالت CMR بماند!
دوست عزیز بسیاری از مواقع هست که مدلی برای که برای کشوری ساخته میشه با کشور دیگه متفاوت هستش!اما پنل ها یکی هستند.مثلا شاید نتونید اون رو در سایت جهانی پیدا کنید.اما بنده لینک وب سایت رسمی LG رو در ایران خدمتتون میدم واسه همون مدل هستش.اون عکس پست قبلیم در ضمن واسه همون سایتی بود که خودتون لینک دادید!
این واسه LG
http://www.lg.com/ir/monitors/lg-D2342P-monitor-tv
http://www.asus.com/Monitors_Projectors/22T1EH/specifications اینم واسه ASUS
یک نتیجه گیری بکنم.MONITOR TV های زیادی هستند در قیمت های متفاوت با زمان پاسخگویی کمتر.گاهی همه ما یک نمونه رو تست میکنیم که باعث برداشت بد ما از یک تکنولوژی یا یک قطعه میشه