ممنون گلپسر
آره درسته
قبلا من دو مورد از این مانیتور tv ها دیدم که زمان پاسخ دهیش 14 میلی ثانیه بود ، فک کردم بقیه هم در همین رنج ان (آخه هم گرون بودن و هم برند معروف که یکیشون LG بود . مدل شو یادم نیست)
قیمت اون مدل LG و Asus چقده؟
یه چی دیگه ، چرا مصرف اون ایسوزه این قد زیاده؟ (60 وات) ولی مانیتور خالی از 30 وات بالاتر نمیره (ایسوزها هم ممولا 22 وات ان) . tv monitor ها کلا این جورن؟
به نظر من بازم ارزش نداره . چه کاریه؟ طرف میره tv cart میخره بهترین مدلش 80 تومن ، ازش تلویزیون میبینه . فک کنم ارزونتر هم دربیاد
*MoJtAbA* (19-06-14), p@r@d!c (19-06-14), SajjadKhati (19-06-14)
|
بله دوست من قبلا پاسخ به فرکانس پنل ها زیاد بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مصرف برق بالا به علت هایی هستش.مثلا ریموت کنترل دار بودن،داشتن تیونر،و چون باید کار یک TV هم انجام بده برد های شلوغتر و به طبع پر مصرفتری دارند.کارهای TV که خودت میدونی دیگه...حالا به همه اینها آمپلی فایر و سیستم صدا و تغذیه بلندگو هم اضافه کن!
البته در این مورد گرونی هم بله قیمت کمی بالاست.اما مثلا برای یک اتاق کار هم مانیتور هم TV و یک ابزار نمایشگر کامل به شمار میره که جدیدا طی تغییراتی بسیاری از مشکلاتش مرتفع شده است
آخرین ویرایش توسط aryaiee در تاریخ 19-06-14 انجام شده است
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (19-06-14), p@r@d!c (19-06-14), SajjadKhati (19-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks