سلام و ممنون از اینکه پاسخ ارسال بنده رو دادید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مین بورد که فرمودین درگاه Sata III و USB 3.0 نداره فکر می کنم اشتباه نمودین چرا که یکی از دلایل انتخابم برای این مین با وجود گران بودن قیمتش همین درگاه Sata III و USB 3.0 هست و حداقل بتونه در اینده که این امکانات بصورت گسترده و فول روی همه مین ها پیاده شود این مزیت رو لاقل داشته باشه..
در مشخصات اون هم اگه دقت کرده باشید نوشته..
ملاحظه بفرمایید. اینم اطلاعات تکمیلی در مورد این مین..
http://www.clunk.org.uk/forums/revie...ng-review.html
در موردevga هم تا جاییکه تونستم خبر بگیرم در مورد گارانتییش فعلا هیچ شرکت معتبری در این خصوص نیافتم البته تو بازار پیدا کردم به قیمت500 تومن ولی متاسفانه گارانتی نداره یعنی خود فروشنده گفت گارانتیش با خودشه دو سال هم گارانتی میده اما هیچ تضمینی به این بازاریها نیست و حرف زیاد میزنن..
با اینکه این مین یه سر و گردن بالاتر از محصولات گیگا و ایسوس هست و عمرا این مین به اون برسند اما وقتی گارانتی نداشته باشه این یعنی بدترین نقیصه..
یه مطلبی در مورد این مین هم بدونید
این مادربورد i7 975Extreme رو تا حد6.9گیگاهرتز اورکلاک کرده بودند که البته اون رکورد در اتاقی کاملا اکوستیک و با استفاده از هلیوم و LN2 وپردازنده با بچ نامبر فو قالعاده که تو ایرانم غیر ممکنه وجود داشته باشد و همچنین تجربه بالای استاد Fuger بدست اومده. فقط گفتم که بدونید این مادربورد تا کجا مقاومت کرد وخم به ابرو نیاورد درضمن تمام مین های X58 موجود یک موردی دارند اونم اینکه سازنده هاشون گفتن واخطار دادن که رم رو بیش از 1.65 ولتاژ ندهند اما این مادربورد در دفترچه وحتی روی اسلاید اول رم نوشته شده 1.9V Ready اون هم به دلیل استفاده از یک Divider که گلوگاه بین ولتاژ تغذیه بین پردازنده ورم رو ازبین برده ومشکل مادربوردهای دیگر رو نداره البته این ولتاژ1.9 رو هم هرکسی به DDR3 نمیده چون رم به قول ما اورکلاکر ها ولتاژ خور میشه ودیگه با ولتاژ معمولی استیبل نمیمونه..
در مورد پاور ایا green 885b برای اون کافیه؟ از نظر ولتاژ مصرفی؟....
در مورد کیس من علاقه خاصی به Tuniq2 دارم و میخوام اونو بگیرم.. اما دوستان بهم گفتند کمی گرم هست و باید یه کیس خنکتر بردارم و جا دار..
اما هر چی سرچ کردم کیس خوش استیل و خوش قیافه ندیدم همه زمخت و بد هیکل و طرح مناسبی ندارند یاغ اگه هم داشته باشند خیلی گرونند بالا 200 تومن..اونم یه کیس خالی. که واقعا بالاست و نمی ارزه برای یه کیس اینقدر هزینه کرد..
در مورد کیس یه پیشنهاد هم بهم بدین.. هم جادار باشه و هم از شکل و قیافه و خوش استیل بودن دارای جلوه خوبی باشه و هم از نظر کولینگ و فن خنک کننده قابل قبول باشه...
متشکرم

Bookmarks