سلام
من یه سیستم میخوام ببندم تا همین حدود قیمت یعنی تا1800 الی 2 میلیون تومن..
در ضمن من با چیب1366 میخوام ببندم
این قطعات رو هم بعد کلی مشاوره و پرس و جو اینطوری پیدا کردم لطفا دوستان نظرشون رو در مورد مچ بودن سیستم و کارایی اونا بیان کنند.
CPU: Core i7 920
Main: Giga X58-UD7 or EVGA X58 SLI Classifid E760
VGA:Sapphire -Ati Radeon HD5850
Ram: corsair 4GB 2X2GDDR31600 OR OCZ 2X2GB
POWER:Green 885B
Case : Green Tuniq2
Monitor: Samsung23700
یه چند تا سوال داشتم اگه ممکنه به اونا جواب بدید تا خیالم کمی راحت بشه خدایی این مدت از بس دنبال چیدن لیست بودم اعصابم ریخته بهم دارم دیوونه میشم اخه تنوع زیاده و با هر گشتی می بینی یه جنس با کارایی متفاوتی روبرو میشی نظر ادم رو عوض می کنه...
1: به نظر شما سیستم بر پایه چیپ 1156 ببندم یا 1366؟ کدام سیستم برتر و اینده بهتری داره؟"
2: از بین دو مین بورد معرفی شده کدام یکی بهتر هست با اینکه هر دو از مدلای روز و تکنولوژی اخر بشمار می روند؟
گارانتی معتبر مین بوردEVGA مال کدام شرکت هست؟
اینو هم اضافه کنم مهمترین عمده انتخابم مین بورد هست چرا که من احتمال ارتقا سیستمم رو در یک سال اینده رو دارم اما برای مین نمیخوام هزینه کنم فقط CPU و VGA.. برای همین گفتم مینی بر دارم که قدرت بالایی در ساپورت داشته باشه همینطور قدرت و جنس عالی. که در ارتقا بعدی بتونه جوابگو قطعات نو باشد.
قیمت گیگا460 تومن و قیمت اوگا 500 تومن
3: حدود قیمت هر یک از قطعات رو اگه ممکنه لطف نمایید بگید.. من یه سری تو بازار رضا زدم از این قمتایی که دوستان در مورد برخی قطعات در پستای بالا نوشتند 20 الی 30 تومن گرونتر بود مثل گرافیک من 345 تومن بازار ارزونترین قیمتی بود که گرفتم یا CPU رو 310 تومن..
4: رم 6 گیگ بر دارم یا نه 4 گیگ واسه این سیستم کفایت می کنه ؟ انو هم بگم عمده استفاده من از سیستم گیم هست البته نه بصورت حرفه ای اما گیمر هستم..ایا سیستم قدرت خوبی در ساپورت بازیهای روز بازار داره یا نه؟
5: برای این سیستم کولر نیاز هست یا نه؟ قصد اور هم ندارم و اهل اینکار نیستم..
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks