PALERMO (20-01-10), reza76622201 (19-01-10), ripek (19-01-10)
سیستم اول با چیپ 1366
290000 - cpu : Intel Core i7 - 2.66GHz - 920
MB :GIGABYTE - X58A-UD7
GEIL - Triple Channel 3GB - 1600-3x1GB -120000
VGA ATI Radeon HD5850-2GB - 320000
Power Supply : CORSAIR - HX1000 -280000
Hard Disk :SAMSUNG-SATA 2 - 1000 GB + / 32mb buffer
EcoGreen F2 -100000
SAMSUNG - 20" - P20500 -215000
مودم/کیس/کیبورد/موس/رایتر/ هم حدود 120000 تا 150000 تومن
قیمت مادربرد رو چون تازه اومده دقیقا نمی دونم فکر می کنم حدود 350 تا 400 باشه و البته مجهز به SATA3وUSB3
سیستم بر اساس چیپ 1156
cpu : Intel Core i7 - 2.8GHz - 860 -380000
MB :GIGABYTE - P55A-UD4P -280000
CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1333-2x2GB -150000
VGA ATI Radeon HD5850-2GB - 320000
Power Supply : CORSAIR - HX1000 -280000
Hard Disk :SAMSUNG-SATA 2 - 1000 GB + / 32mb buffer
EcoGreen F2 -100000
SAMSUNG - 20" - P20500 -215000
مودم/کیس/کیبورد/موس/رایتر/ هم حدود 120000 تا 150000 تومن
البته قیمت ها رو شاید دقیق نگفته باشم دوستان لطفا راهنمایی کنن
آخرین ویرایش توسط aadam در تاریخ 19-01-10 انجام شده است
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
PALERMO (20-01-10), reza76622201 (19-01-10), ripek (19-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه سیستم میخوام ببندم تا همین حدود قیمت یعنی تا1800 الی 2 میلیون تومن..
در ضمن من با چیب1366 میخوام ببندم
این قطعات رو هم بعد کلی مشاوره و پرس و جو اینطوری پیدا کردم لطفا دوستان نظرشون رو در مورد مچ بودن سیستم و کارایی اونا بیان کنند.
CPU: Core i7 920
Main: Giga X58-UD7 or EVGA X58 SLI Classifid E760
VGA:Sapphire -Ati Radeon HD5850
Ram: corsair 4GB 2X2GDDR31600 OR OCZ 2X2GB
POWER:Green 885B
Case : Green Tuniq2
Monitor: Samsung23700
یه چند تا سوال داشتم اگه ممکنه به اونا جواب بدید تا خیالم کمی راحت بشه خدایی این مدت از بس دنبال چیدن لیست بودم اعصابم ریخته بهم دارم دیوونه میشم اخه تنوع زیاده و با هر گشتی می بینی یه جنس با کارایی متفاوتی روبرو میشی نظر ادم رو عوض می کنه...
1: به نظر شما سیستم بر پایه چیپ 1156 ببندم یا 1366؟ کدام سیستم برتر و اینده بهتری داره؟"
2: از بین دو مین بورد معرفی شده کدام یکی بهتر هست با اینکه هر دو از مدلای روز و تکنولوژی اخر بشمار می روند؟
گارانتی معتبر مین بوردEVGA مال کدام شرکت هست؟
اینو هم اضافه کنم مهمترین عمده انتخابم مین بورد هست چرا که من احتمال ارتقا سیستمم رو در یک سال اینده رو دارم اما برای مین نمیخوام هزینه کنم فقط CPU و VGA.. برای همین گفتم مینی بر دارم که قدرت بالایی در ساپورت داشته باشه همینطور قدرت و جنس عالی. که در ارتقا بعدی بتونه جوابگو قطعات نو باشد.
قیمت گیگا460 تومن و قیمت اوگا 500 تومن
3: حدود قیمت هر یک از قطعات رو اگه ممکنه لطف نمایید بگید.. من یه سری تو بازار رضا زدم از این قمتایی که دوستان در مورد برخی قطعات در پستای بالا نوشتند 20 الی 30 تومن گرونتر بود مثل گرافیک من 345 تومن بازار ارزونترین قیمتی بود که گرفتم یا CPU رو 310 تومن..
4: رم 6 گیگ بر دارم یا نه 4 گیگ واسه این سیستم کفایت می کنه ؟ انو هم بگم عمده استفاده من از سیستم گیم هست البته نه بصورت حرفه ای اما گیمر هستم..ایا سیستم قدرت خوبی در ساپورت بازیهای روز بازار داره یا نه؟
5: برای این سیستم کولر نیاز هست یا نه؟ قصد اور هم ندارم و اهل اینکار نیستم..
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزيز. به نظر بنده شما از توي بازار واقعا قطعات خوبي رو انتخاب کرديد. البته رم رو کورسر ببنديد بهتره. در کيفيت قطعاتتون شک نکنيد. بريم سراغ سوالاتتون.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاسخ به اين سوال مشکله. اينکه نسل آينده اينتل روي کدوم سوکت پايه ريزي بشه يا اصلا سوکت جديد بزنه معلوم نيست. اما سري هاي زير 900 در Core i7 هم داره بر پايه سوکت 1156 عرضه ميشه. از طرفي مادربوردهاي گيگا که داراي P55A هستند قيمت مناسب و داراي درگاههاي Sata III و USB 3.0 هستند که روي مادربوردي که شما معرفي کرديد USB 2.0 و Sata II هست.
در کل به نظر بنده خريد Core i5 و مادربورد GA P55Axxxx بهتره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دوخوبن. انتخاب سخته(از نظر امکانات EVGA بهتره) . اما در مجموع به لحاظ تخصص کهن تر و گارانتي بهتر گيگا در ايران بنده گيگا رو پيشنهاد مي کنم.
اينو نمي دونم و اين مساله هم خيلي مهمه. از دوستان اگر کسي مي دونه بگه لطفا. نهايتا توي بازار مي تونيد اينو در بياريد.
پيشنهاد مي کنم يه سرچ توي مجتمع کامپيتر ايران هم بکنيد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدعزيز. اگر Core i7 برداريد چون چيپ بوردش X58 هست داراي قابليت Triple channel هستش و شما مي تونيد پکيج ماژولهاي سه تايي حالا يک يا دو گيگ برداريد که از اين امکانات استفاده کنيد. پس اگر قصد خريد Core i7 رو داريد پکيجهاي Trple در حجم 3 يا 6 گيگ تهيه کنيد. 6 گيگ آينده بهتري داره و 3 گيگ الان کافيه. بايد توانايي مالي و اختلاف قيمت رو بسنجيد و اگر بصرفه بود 6 گيگ تهيه کنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اگر Core i5 بگيريد پکيج ماژولهاي Dual channel بهتره بخريد که 2 گيگ و 4 گيگش توي بازار زياده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددر حالت معمولي (نه اورکلاک) اگر واسه پردازنده و گرافيک منظورتونه به هيچ وجه لازم نيست و فن موجود در Box پردازنده و فن تعبيه شده روي گرافيک جوابگو هست. اما تمام اينها مشروط بر اينه که کيس شما جادار و خوش ساخت باشه. در هر صورت فن موجود روي کيستون هم اگر وصل بشه بهتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اميدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
بازم سوالي بود در خدمتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام و ممنون از اینکه پاسخ ارسال بنده رو دادید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مین بورد که فرمودین درگاه Sata III و USB 3.0 نداره فکر می کنم اشتباه نمودین چرا که یکی از دلایل انتخابم برای این مین با وجود گران بودن قیمتش همین درگاه Sata III و USB 3.0 هست و حداقل بتونه در اینده که این امکانات بصورت گسترده و فول روی همه مین ها پیاده شود این مزیت رو لاقل داشته باشه..
در مشخصات اون هم اگه دقت کرده باشید نوشته..
ملاحظه بفرمایید. اینم اطلاعات تکمیلی در مورد این مین..
http://www.clunk.org.uk/forums/revie...ng-review.html
در موردevga هم تا جاییکه تونستم خبر بگیرم در مورد گارانتییش فعلا هیچ شرکت معتبری در این خصوص نیافتم البته تو بازار پیدا کردم به قیمت500 تومن ولی متاسفانه گارانتی نداره یعنی خود فروشنده گفت گارانتیش با خودشه دو سال هم گارانتی میده اما هیچ تضمینی به این بازاریها نیست و حرف زیاد میزنن..
با اینکه این مین یه سر و گردن بالاتر از محصولات گیگا و ایسوس هست و عمرا این مین به اون برسند اما وقتی گارانتی نداشته باشه این یعنی بدترین نقیصه..
یه مطلبی در مورد این مین هم بدونید
این مادربورد i7 975Extreme رو تا حد6.9گیگاهرتز اورکلاک کرده بودند که البته اون رکورد در اتاقی کاملا اکوستیک و با استفاده از هلیوم و LN2 وپردازنده با بچ نامبر فو قالعاده که تو ایرانم غیر ممکنه وجود داشته باشد و همچنین تجربه بالای استاد Fuger بدست اومده. فقط گفتم که بدونید این مادربورد تا کجا مقاومت کرد وخم به ابرو نیاورد درضمن تمام مین های X58 موجود یک موردی دارند اونم اینکه سازنده هاشون گفتن واخطار دادن که رم رو بیش از 1.65 ولتاژ ندهند اما این مادربورد در دفترچه وحتی روی اسلاید اول رم نوشته شده 1.9V Ready اون هم به دلیل استفاده از یک Divider که گلوگاه بین ولتاژ تغذیه بین پردازنده ورم رو ازبین برده ومشکل مادربوردهای دیگر رو نداره البته این ولتاژ1.9 رو هم هرکسی به DDR3 نمیده چون رم به قول ما اورکلاکر ها ولتاژ خور میشه ودیگه با ولتاژ معمولی استیبل نمیمونه..
در مورد پاور ایا green 885b برای اون کافیه؟ از نظر ولتاژ مصرفی؟....
در مورد کیس من علاقه خاصی به Tuniq2 دارم و میخوام اونو بگیرم.. اما دوستان بهم گفتند کمی گرم هست و باید یه کیس خنکتر بردارم و جا دار..
اما هر چی سرچ کردم کیس خوش استیل و خوش قیافه ندیدم همه زمخت و بد هیکل و طرح مناسبی ندارند یاغ اگه هم داشته باشند خیلی گرونند بالا 200 تومن..اونم یه کیس خالی. که واقعا بالاست و نمی ارزه برای یه کیس اینقدر هزینه کرد..
در مورد کیس یه پیشنهاد هم بهم بدین.. هم جادار باشه و هم از شکل و قیافه و خوش استیل بودن دارای جلوه خوبی باشه و هم از نظر کولینگ و فن خنک کننده قابل قبول باشه...
متشکرم
آخرین ویرایش توسط PALERMO در تاریخ 19-01-10 انجام شده است
aadam (19-01-10), reza76622201 (20-01-10)
کیس CoolerMaster CM690 انتخاب خوبی کیس Infinity از گرین هم بد نیست اما اگه قیافه کیس برای شما مهم هست یک مقدار جلوش ممکن توی ذوق بزنه.
PALERMO (19-01-10)
کاربر شهرسختافزار
Infinity زیاد جالب نیست از نظر اسکلت بندیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بد ریخته!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CoolerMaster CM690 هم گرونه طرفای 130 تومنه 50 تومن اضافه تر اگه بخوام بدم میزارم بالای رم و به 6 گیگ برسونم تا بدم باش کیس بخرم و نمی ارزه بالای کیس اینقدر پول بذارم از طرفی شکل و شمایل اون زیاد چنگی به دل نمیزنه...
ripek (20-01-10)
دوست عزیز آخرین باری که قیمتش کردم حدود 3 هفته پیش 90 تومان بود اون مدل NVIDIA Edition از این کیس بود که 130 میدادند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PALERMO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توجه کنید که مدل NVIDIA Edition نوار دوره اش سبز رنگ و جلوش یک مارک NVIDIA هم داره.
کاربر شهرسختافزار
نمی دونم زیاد دقت نکردم به پنل کیس!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دارم میرم بازار بیشتر بررسی میکنم..
اما مهم الان کیس نیست.. قطعات سیستمم هست که در بالا گفتم.
یکی مین ورد که هنوز انتخاب نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی کسی از دوستان شماره ای از شرکت تک دیتا یا فارس گارانتی کننده مین EVGA نداره"؟ مثل اینکه این شرکت گارانتی میکرده. ولی نتونستم ادرسی یا شماره تلفنی ازشون پیدا کنم..
ممنون از پاسخ شما..
|
|
این تک دیتا جاشم توی پاساژ ولیعصر
http://www.techdata-co.com/
در مورد گارانتیش هم نمیدونم چقدر معتبر تا حالا یک پاور سیلوراستون و یک موس و کیبورد Rapoo ازشون خریدم خراب نشده تا ببرم پیششون ببینم گارانتی خوبی هست یا نه.
راستی اگه درست یادم باشه این شرکت کیسهای SilverSton هم داره به نظر خوب میومدند اما از طرحشان خوشم نیامد.
cm 690 همون دوروبر90 هست
پیشنهاد من tempest nzxt یا cooler master nvidia edition
در کل اگه کیس کولینگ خوبی نداشته باشه قیافه و امثالهمش به هیچ کاری نمی اد
وقتی یه گرافیک معمولی رو سیستم دارید شاید اینکه کیس خنک با شه یا نه زیاد به چشم نیاد اما کافیه بخواهید یه چیزی تو مایه های 4890 را رو سیستم ببندی تا ببینی با یه کیس معمولی اون داخل چه جهنمی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انسان مجبور نیست حقایق را بگوید ولی مجبور است چیزی را که می گوید حقیقت داشته باشد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks