سلام
سيستم آينده نگري نيست براي Game بدون شك مخصوصاً گرافيك وسوكت مادربورد
رزوليشن مانيتورتون چيه؟
Nvidia
AMD
سلام دوستان من یه سیستم کامل میخوام بخرم کمک میخوام .هنوز مانیتور انتخاب نکردم لطفا یکی با ذکر قیمت معرفی کنید.قطعات کهانتخاب کردم: VGA:Nvidia gtx 580---CPU:corei 5 2500k---RAM:Kingston 8GB DDR3---Hard:500GB---MotherBord:H61 برای بازی تقریبا سنگین میخوام.بودجه من 2.5 میلیون هست.کیس انتخابیم Green orbit هست . نظر شما درباره همچین سیستمی چیه؟
آخرین ویرایش توسط Hellghost در تاریخ 08-01-14 انجام شده است
|
سلام
سيستم آينده نگري نيست براي Game بدون شك مخصوصاً گرافيك وسوكت مادربورد
رزوليشن مانيتورتون چيه؟
آخرین ویرایش توسط STUXNET در تاریخ 08-01-14 انجام شده است
هنوز قطعی تصمیم نگرفتم دقیقا همین قطعات را بگیرم. فعلا چندتا انتخاب کردم ببینم مناسبه یا نه.در مورد مانیتورم که افتضاحه حتما باید عوضش کنم.
سیستم انتخابی خودتون اصولی و استاندارد نیست. تازه از نسل قبل قطعات هم هست که دیگه چیزی به پایان عمر سوکت 1155 نمونده!
کارت GTX 580 که خودش 2 تومن قیمتشه که عزیز من...! تازه اصلاً دیگه تولید نمیشه و موجود نیست در کشور! مگر اینکه کسی خرید قدیم داشته باشه و تو انبارش بوده باشه در حال خاک خوردن!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون. من از AMD چیز خوب نشنیدم. پیش هر فروشنده ای رفتم گفتن Nvidia برای بازی بهتره.رو قیمتش هم زیاد وسواسی نیستم اگه به 3 میلیون یا یه کم بیشتر هم برسه اشکال نداره فقط میخوام تا یک سال راحت بازی کنم.
ok. لیست ویرایش شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hellghost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما پردازنده و پاور موجود در لیست، یه سر و گردن از سایر قطعات پایین تره که اگر بودجه 3/5 بشه، اینها هم ok هست.
ضمناً تا چند سال بخواید راحت باشید، باید 5 تومن هزینه کنید! چندین سال جواب نمیده!
آخرش 2 سال بهترین نحو جواب بده، بعد از 2 سال، اذیت می کنه و باید ارتقا داد.
هر چقدر شما پول بدی، همونقدر آش به شما میدن!
با این وجود، اگر 3/5 اوکی بشه، پتانسیل ارتقا میشه در سیستم اعمال کرد که پس از 2 سال بتونید ارتقا بدید کارت گرافیک رو.
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks