من از سایت لیون کامپیوتر میبینم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت های دیگه را خبر ندارم .
البته اینی که گفتید را بررسی کردم . اونی که توی دیجی کالا بود ، چیپست B360 بود . من چیپست B365 را گفته بودم . به دقت ، مدل هایی را که گفتم ، بررسی کنید که همون باشه . گاها کالاها ، با مدل هایی خیلی شبیه هم وجود دارند .
ضمنا گاها تفاوت قیمت دارن . اگه تفاوت قیمتش زیاد باشه ، شاید بخاطر اینه که یکی خرید جدید بوده و برای اون یکی خرید قبلی . غیر از این ، تفاوت گارانتی ها هم ممکنه باشه .
با این حال ، همین مدل (با چیپست B360 با گارانتی سازگار) ، با قیمت 2.03 تومن در دیجی ، به صرفه تر از اون مدلی که گفتم (با چیپست B365) با قیمت 2.88 تومن در لیون هست .
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای GTX 1650 ، همین پاور کافی هه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما برای GTX 1650 Super ، توصیه میکنم بجاش اگه بودجه دارین ، پاور Green GP500A-UK Plus با قیمت 899 تومن وگرنه پاور Green GP480A-EUD با قیمت 625 تومن تهیه کنید .
باز هم میگم که به مدلی که میدم ، کاملا دقت کنید . مثلا در پاور بالا که مدل Green GP500A-UK Plus را دادم ، پاور همین سری از نسل قبل هست که Plus نداره . یعنی نسل قبلی اش مدل Green GP500A-UK هست.
هر وقت که میخواین کارت را تهیه کنین ، همون موقع باید دید که چه مدل هایی توی بازار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا 3 برند ایسوز و گیگا و msi ، برندهای خوبی هستند . هر چند الان اغلب بازار را برند ایسوز گرفته و اون 2 برند دیگه ، عملا خیلی کمتر توی بازار هستند .
چی را دقیق متوجه نشدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میخواین amd بگیرین ، اگه هزینه میکنید ، مادربرد ASUS TUF B450-PLUS GAMING با قیمت 2.385 تومن را وگرنه مادربرد ASUS PRIME B450-PLUS با قیمت 2.289 تومن وگرنه مادربرد ASUS PRIME B450M-A با قیمت 1.85 تومن را پیشنهاد میکنم .
تفاوت مادربرد اولی (ASUS TUF B450-PLUS GAMING) با مادربرد آخری (ASUS PRIME B450M-A) از لحاظ کیفیت ساخت و طول عمر و مدار تغذیه ، زیاده .
البته اگه ارزونتر میخواین ، مادربردهای با چیپست A320 هم هست که اصلا پیشنهاد نمیکنم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1) مادربرد :
اگه اینتل میگیرید ، مادربردی که خودتون از سایت دیجی کالا گفتید یعنی مدل ASUS PRIME B360-PLUS با قیمت 2.03 تومن ، ارزش خرید بالاتری داره .
اگه amd میگیرید ، 3 مادربرد در بالا معرفی کردم :
ASUS TUF B450-PLUS GAMING با قیمت 2.385 تومن
ASUS PRIME B450-PLUS با قیمت 2.289 تومن
ASUS PRIME B450M-A با قیمت 1.85 تومن
2) پردازنده :
اگه اینتل میگیرید بله .
اگه amd میگیرید ، Ryzen 5 2600X با قیمت 3.35 تومن
3) رم :
اگه اینتل میگیرید ، بله .
اگه amd میگیرید و اگه بودجه دارید ، رم ای که همون اول در لیست گفتم یعنی G.SKILL Ripjaws V 16GB 3200MHz CL16 با قیمت 1.85 تومن وگرنه رم Ballistix 16GB Sport LT 3000MHz CL15 با قیمت 1.34 تومن را بگیرید .
رم Ballistix 16GB Sport LT 3000MHz CL15 ارزش خرید بیشتری داره .
4) گرافیک :
نمیدونم چقدر میخواین هزینه کنین و در چه حدی میخواین . انگار از صحبت هاتون متوجه شدم که نو میخواین . نمیدونم برای بازی میخواید یا نه . برای اون نرم افزارهایی که گفتید (بجز ادیوس) ، گرافیک 2 گیگ در حد GT 710 هم کافی هه .کلا درمورد گرافیک ، مبهم صحبت میکنید .
اگه در سطح GTX 1650 Super میخواین ، کارت ASUS TUF-GTX1650 SUPER-O4G-GAMING با قیمت 3.99 تومن را پیشنهاد میکنم (دقت کنید که مدل Super هست) .
اگه در سطح GTX 1650 میخواین ، مدل Asus ROG-STRIX-GTX1650-O4G-GAMING با قیمت 3.4 تومن را پیشنهاد میکنم (دقت کنید که مدل معمولی 1650 هست که از قبلی حدود 30 تا 40 درصد ضعیف تر هه).
GTX 1050ti را نگیرید . بجاش همین گرافیک هایی که گفتم را تهیه کنید . تفاوت قیمت چندانی ندارند .
5) پاور :
اگه کارت گرافیک ASUS TUF-GTX1650 SUPER-O4G-GAMING با قیمت 3.99 تومن را تهیه میکنید :
- اگه بودجه دارین پاور Green GP500A-UK Plus با قیمت 899 تومن تهیه کنید
- وگرنه پاور Green GP480A-EUD با قیمت 625 تومن تهیه کنید
اگه کارت Asus ROG-STRIX-GTX1650-O4G-GAMING (گرافیک 1650 معمولی) یا هر گرافیکی مثل این با مصرف زیر 80 وات میگیرین ، همون پاوری که توی لیست گفته بودم یعنی پاور GREEN GP430A-EUD 80Plus Bronze با قیمت 588 تومن ، کافی هه .
6) کیس :
بله پورت usb 3 برای جلو داره .
در قیمت های رده ی پایین ، کیس خوبی هه . حالا اگه میخواین هزینه ی بیشتری کنین یا کیس ای با شکل متفاوت را میپسندین ، میتونین در سایت ها بگردین .

Bookmarks