اره خیلی استفاده ندارم از ادیوس، بنظرم آنچنان در نظرش نگیریم :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل ASUS PRIME B365-PLUS رو تو یه سایت دیگه الان دیدم حدود دو میلیون بود عجیبه این اختلاف قیمت ها
البته الان دیدم تو سایت لیون تو قسمت توضیحات پردازنده 9400F نوشتهاین پردازنده تنها با مادربردهای Z390 / Z370 / H370 / B360 / H310 سازگار است.
بعد این مدل 365 هم پشتیبانی میکنه از این پردازنده؟
D:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعیت من الان بیشتر سمت وب و طراحی و برنامه نویسی سایت کار میکنم
ولی قبلا سی شارپ هم کار کردم پروژه ی دانشگاهم با سی شارپ و UWP بود
نه متاسفانه wpf کار نکردم
ویژوال استودیو هم گفتم چون میخواستم دیگه خفن ترین و سنگین ترین IDE برنامه نویسی رو بگم که راحت اجرا بشه :)
البته اگه خدا بخواد برمیگردم سمت ویژوال به خاطر asp.net برای بک اند سایت ببینیم چی میشه :)
ولی در کل الان یکم دور شدم از net.، باز اگه بتونم کمکی کنم در خدمت هستم
آهان درستهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا تصمیم که هنوز قطعی نگرفتم ولی تو نظرم همون 1650 یا 1650 سوپر هست یعنی در همین حد میخوام اگه مدل بهتری تو این رنج میشناسید بفرمایید
شما لطف کنید اینارو مدنظر قرار بدید یه پاور معرفی کنید
راستی بنظرتون چه مارکی بگیرم کارت گرافیک رو؟
قیمت 9600k حدود 1 میلیون بیشتر از 9400F هست اونجور که الان دیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی مادربورد مناسب ryzen 2600x کدوم میشه؟ متوجه نشدم دقیق
جدا لذت میبرم از این سطح معلومات و همکلامی با شما بسیارعالیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صحیح بله چون دیدم خنک کننده فرمودید بگیرم به خاطر اون پرسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حالا با توجه به مواردی که گفتید این لیست رو در نظر گرفتم بازم شما اگه موردی میبینید که نیاز به اصلاح داره بفرمایید ممنون میشم
مادربرد :
ASUS PRIME B365-PLUS
پردازنده :
i5-9400F
رم :
Crucial Ballistix 16GB Sport LT 3000MHz CL15
اس اس دی :
فعلا شاید نگیرم چون همونجور که گفتم یه ssd evo 860 دارم
هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Buffer
پاور :
پاور هم مدل نهایی رو شما اگه زحمت بکشید بفرمایید
البته الان دیدم تو لیست اولیه پاور GP500A-UK Plus رو معرفی کرده بودید باز هرچی شما صلاح بدونی
کیس :
Green ORAMAN Plus
من خیلی کیس ها رو نمیشناسم مثلا این مدل usb جلوی کیس داره؟
کلا مدل مناسبی هست؟ خیلی ظاهرش برام مهم نیست واقعیت کاراییش مهم تره
گرافیک :
گرافیک هم باز همونجور که گفتم قطعی نشده
حتی به 1050 ti هم الان فکر کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده:
Green Notus 200
آقا بازم ممنونم بابت وقت و انرژی ای که گذاشتید ان شاءالله جبران کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks