آهان درسته خیلی ممنون از توضیحاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به عنوان مثال شما چه مادربرد بهتری رو پیشنهاد میدین؟ مثلا H370-plus خوبه؟ البته این مدل هم خیلی گرون شده
نه استفاده من از ادیوس و ویژوال در حد حرفه ای و بالا نیست
درکل بخوام خلاصه بگم کارم برنامه نویسی و ui دیزاین هست ولی گفتم حالا که قصد بستن کیس دارم، یه کیسی باشه که جواب حالا چیزایی که فکر میکنم ممکنه در آینده درگیرشون بشم رو بده
این سیستمی که شما گفتید بازی رو در چه حد میتونه پشتیبانی کنه صرفا میخوام بدونم و الا اهل بازی حرفه ای نیستم
بله دیدم خیلی افزایش قیمت داشتن تو همین 2-3 هفته متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه ممنون توضیحاتتون عالی و کافی هست
بنظر میاد تو این وضعیت بهترین گزینه همون 9400F باشه که فرمودین (9600k هم دیدم بنظرم گرونه)
مدل های 1600x و amd 2600x قدیمی حساب میشن درسته؟
فقط این رم کروشیال که گفتید اینکه فقط تک ماژوله خوبه یا نه؟ چون من شنیدم میگن اگه مثلا دوتا ماژول 8 گیگ بگیرید بازدهی بهتری نسبت به تک ماژول 16 گیگ داره
اگه در این مورد توضیح بدید ممنون میشم
اها یه سوال دیگه اینکه میگن cpu tray بگیرید بنظرتون درسته یا نه؟ یعنی یه فن جدا بذاریم
درکل برای اینکه بگیم فلان سیستم قابلیت ارتقای خوبی داره، معیارها چیه؟
ببخشید سوالا زیاد شد امیدوارم دوستای دیگه هم استفاده کنن در آینده
اکثر سخنرانیای استاد رو شنیدم احتمالا این رو هم گوش دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم چشم میبینم ان شاءالله

Bookmarks