مادربرد (مخصوصا مادربردهای امروزی) ، ربطی به ساپورت کارت گرافیک ندارن (مخصوصا چیپست b360 ، یعنی همین مادربرد و بالاتر) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت مادربردها ، بیشتر در تغذیه رسانیِ بهتر در پردازنده هاست . مخصوصا برای کسایی که اورکلاک میکنند . همچنین در تعداد پورت و اسلات و اینها هم هست .
بنابراین روی این مادربرد ، میتونین هر گرافیکی که خواستین نصب کنین . از لحاظ مادربرد ، مشکلی نیست .
ضروری ترین قطعه برای گرافیک ، پاور هست که باید پشتیبانی اش کنه .
اما این مادربردی که گفتم ، مدار تغذیه ی عالی ای نداره . مدار تغذیه اش در حد قابل قبول هه . چون بودجه تون محدود هه . وگرنه همونطور که گفتم ، مادربرد بعدی (که مدار تغذیه ی خیلی خوبی هم داشته باشه) ، قیمت 2.8 تومن به بالاست (البته من از سایت لیون کامپیوتر میگم ها) .
بنابراین این مادربرد ، پردازنده هایی مثل i5 9600K یا i7 9900K که مصرف بالاتری دارند را پشتیبانی میکنه و مدار تغذیه اش هم برای این پردازنده ها بد نیست ، ولی مدار تغذیه اش برای این پردازنده ها ، ایده آل هم نیست .
بنابراین اگه در آینده قصد ارتقاء پردازنده به این سری که گفتم را دارین ، در صورت داشتن بودجه ی بیشتر ، مادربرد بهتری بگیرین (البته این رو بگم که این مادربرد 2.8 تومنی که میگم ، قابلیت اورکلاک cpu را نداره . برای اورکلاک پردازنده های اینتل ، حداقل باید مادربرد 3.6 تومنی به بالا را بگیرین) .
هر چند ، پردازنده ی i5 9400F ، برای این نرم افزارهایی که گفتین (بجز برای ادیوس) ، کافی هه و حتی در آینده هم فکر نکنم نیاز به ارتقاء داشته باشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده های رایزن ، بعلت نامعلوم ، بصورت عجیب و غریبی طی این 2 هفته ی اخیر ، به شدت افزایش قیمت داشتن و بنابراین به نظرم اصلا ارزش خرید ندارن . هر چند اگه ارتقاء در آینده را در نظر بگیرین ، قطعا مناسب تر از اینتل هست .
مثلا پردازنده ی ryzen 5 3600 که قیمت 3.3 تومن داشت ، یهو قیمتش الان 5.85 تومن شد . پردازنده ی ryzen 5 3400G که قیمت 2.5 تومن داشت ، الان 3.3 تومن شد .
از طرفی ، اگه پردازنده ی رایزن رو میخواین تا گرافیک مجزا نخرین ، فقط میتونین دو تا پردازنده از رایزن ، یعنی ryzen 5 3400G (با قیمت 3.3 تومن) و ryzen 3 3200G (با قیمت 2.65 تومن) را انتخاب کنید .
حتی پردازنده ی ryzen 5 3400G هم قدرتش از i5 9400F حدود 15 تا 20 درصد کمتر هه .
ضمنا چون این پردازنده ، حافظه ی گرافیکی اش را از رم میگیره ، حدود 2 گیگ از رم ای که دارین کم میشه در حالی که اگه گرافیک مجزا بگیرین ، به اندازه ی حافظه ی گرافیکی ای که داره ، به سیستم تون اضافه میکنه که مخصوصا در کار با ادیوس تاثیر میذاره .
بنابراین خرید ryzen 5 3400G ، نسبت به i5 9400f ، چون قدرت پردازنده براتون مهم تر هه ، در حال حاضر ، خرید 9400f بهتر هه (هر چند زمانی که حداکثرِ قدرتِ هر دو پردازنده استفاده بشه ، اختلاف قدرت پردازشی شون به 15 تا 20 درصد میرسه اما گاها در پردازش ، 9400f حداقل 30 درصد و شاید 40 درصد بهتر از 3400G عمل کنه . اگه توضیحات مفصل تر درباره ی این قضیه ی 30 تا 40 درصد را خواستین ، بگین تا بعدا بهتون بگم ولی بصورت کلی ، این اختلاف بخاطر تعداد هسته ی فیزیکی بیشترش هست) . مگر اینکه در آینده (بخاطر ادیوس و نرم افزارهایی از این دست) بخواین پردازنده ی قویتری بگیرین و بنابراین الان بخواین رایزن ببندین تا در آینده ارتقاء بدین . وگرنه برای غیر از ادیوس ، برای بقیه ی نرم افزارهایی که گفتین ، 9400f کافی هه (حداقل فعلا کافی هه . در آینده هم گمان نمیکنم نسخه های بعدی ، منبع پردازنده ی بالاتری بخوان مگر اینکه سطح کاربری تون در نرم افزارهایی مثل ویژال استودیو بسیار حرفه ای و در سطح سازمانی و پروژه های عظیم بشه) . و در این نرم افزارها ، پردازنده ، مهمتر از گرافیک هه .
حالا با توضیحاتی که دادم ، خودتون تصمیم بگیرید که کدوم پردازنده را انتخاب میکنید .
ضمنا اگه قصد خرید ryzen 5 3400G را دارید ، ببینید با پردازنده های amd کار میکنن یا نه . توی سایت ادیوس نوشته که به گرافیکی که directx 9 و shader model 3 به بالاتر را ساپورت کنه ، مشکلی نداره . پردازنده ی گرافیکی 3400G هم اینها را ساپورت میکنه . ولی دیگه مدل گرافیک ساپورتی را نگفت . بنابراین ظاهرا باید پردازنده گرافیکی 3400G را ساپورت کنه.
ضمنا اگه این سیستم اینتل را میخواین بگیرین ، همون رم Crucial Ballistix 16GB Sport LT 3000MHz CL15 با قیمت 1.34 تومن که در توضیحات گفتم را بگیرین . اون ، رم 1.8 تومنی ، برای این سیستم ، هزینه ی اضافی هست . مگر اینکه از لحاظ بودجه مشکلی نداشته باشین .
باز هم ضمنا اگه این پردازنده ی اینتل که گفتم را میگیرین و بودجه دارین ، خنک کننده Green Notus 200 با قیمت 450 تومن را بگیرین چون خنک کننده های پیش فرض اینتل اصلا کیفیت ندارن .
قربان شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alirezaa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سخنرانی دکتر عباسی و pdf مربوط به پروتکل یهود را دیدین؟ :
پروتکلهای یهود | استاد حسن عباسی

Bookmarks