واقعا ممنونم که وقت گذاشید خدا خیرتون بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم البته خیلی استفاده ی آنچنانی از ادیوس ندارم چون من مثلا با لپ تاپ ورک استیشن هم هندل میکنم ادیوس رو خیلی مساله ای نیست، بعید میدونم جواب نده این سیستم
البته بیشتر منظورم این بود که این مادربورد قابلیت ارتقاش در چ حده مثلا میخواستم بدونم گرافیکی در حد همین که فرمودید GTX 1650 Super رو جواب میده که بعدا به مشکل نخورم که با مثالی که زدید متوجه شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته من چون چند سالی از سخت افزار دور شدم نمیدونم شما حرفه ای تر هستید
ببخشید حالا من یه سوال دیگه اومد تو ذهنم
میخواستم ببینم شما پیشنهاد میکنید مثلا من پردازنده i7 یا حتی i5 9600K یا حالا همسطحشون از ryzen بردارم(که گرافیک آنبرد هم داشته باشه که فعلا گرافیک نگیرم) با رم مثلا 8 و هارد m2 رو کنار بذارم (چون رو لپ تاپم یه evo860 دارم اونو بذارم)
در واقع میخوام ببینم توصیه میکنید که قطعات سنگین تر مثل پردازنده و مادربورد رو قوی تر بردارم و از جاهای دیگه بزنم؟! چون ان شاءالله موقعیتی پیش اومد مثلا میشه رم رو اضافه کرد
بنظرتون این کار درسته عقلانی هست؟ یا بازدهی مناسبی نداره؟
بودجه هم میتونم نهایت 1 تا 1 ونیم اضافه کنم
در ضمن مخلص دکتر عباسی و شاگرداش هم هستیم :)

Bookmarks