سلام
برای خرید یک سیستم کامل بدون موس برای بازی ترجیحا با کارت گرافیکGeforce GTX 770 یا 760 چه پیشنهادی دارید؟
سلام
برای خرید یک سیستم کامل بدون موس برای بازی ترجیحا با کارت گرافیکGeforce GTX 770 یا 760 چه پیشنهادی دارید؟
|
هارد میخوای ؟
مانیتور چی ؟
بله سیستم کامل
امیدوارم کاربران این انجمن رو سر کار نذارید دوست گرامی!!! وگرنه با مدیریت کل رو به رو خواهید بود و از اینجا هم محروم خواهید شد!!
http://forums.sakhtafzarmag.com/thre...8C%D9%88%D9%86
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-02-14), abbasghamary (17-02-14), alia5 (16-02-14), AMD>INTEL (16-02-14), Mehdi_Full (16-02-14), viper95 (17-02-14)
ممنون از پیشنهادتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمی کنم کسی رو سر کار گذاشته باشم
تو اون سایت که اتفاقا اعضای بسیار فعال و با اطلاعاتی داشت من همین موضوع رو پرسیدم و تعدادی از دوستان جواب دادند احتمالا شما هم انتظار ندارید من ظرف 24 ساعت تصمیم بگیرم
در ضمن همزمان با تحقیق در مورد خرید سیستم گزینه خرید سیستم دست دوم ولی قویتر رو هم بررسی می کردم که دوستانمون تو اون سایت به صورت کاملا غیر منتظره ای هر دوتا تاپیک من رو بستند.
به هر حال من تصمیم برای خرید هست نه تلف کردن وقت دیگران ولی برای خرید و هزینه کردن چهار میلیون حدود یک هفته ای تحقیق می کنم و از تمام کسانی که راهنماییم می کنند صمیمانه متشکرم.
یقیناً پیشنهاد اونها هم خوب هست و پیشنهادات بدی ارائه ندادن. همشون خوب هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alia5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی تفاوتی نداره.
امیدوارم بیش از حد سخت گیری نکنید.
از قوانین اونجا اینطور هست که کاربر حق به مسخره گرفتن وقت مشاورین رو نداره! نمی تونه هزار جور تصمیم بگیره و از هزار جا بپرسه.
چون انجمن معتبر و قابل استناد هست. اصلاً نیازی نیست از هزار جا مشاوره بگیرید!
شما که با فروشنده ی بازاری صحبت نمی کنید. ماشالله همه یه پا کارشناس هستن اینجا و اونجا.
قطعاً به صورت بازاری با شما برخورد نمی کنن و سعی می کنن بهترین ها رو معرفی کنن.
اگر به خودتون حق می دید، این غیرمنطقی هست که به اونها هم حق ندید.
شرایط اینجا هم تفاوت آنچنانی با اونجا نداره. بنده خودم 2/5 سال تمام اونجا فعالیت کامل داشتم.
موقعی که هیچ مشاوری نبود، یه تنه پاسخ کاربران رو می دادم به صورت شبانه روزی.
*MoJtAbA* (17-02-14), alia5 (17-02-14), faramarz_mit (17-02-14), fernaspe (22-02-14), Reza Eshraghi (16-02-14)
|
سيستم پيشنهادي حسام عزيز كاملا تاييد ميشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-02-14)
اگر سیستم کامل میخواهید سیستم آقا حسام بهترینه .
اما اگر مانیتور و هارد داشتید میشد gtx 780 wind force رو پیشنهاد داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا حسام میشه لطف کنید و قیمت قطعات رو هم اعلام کنید؟
حدود بودجه ی شماست. از فروشنده ای که ازش قصد خرید دارین، می بایست بگیرین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alia5 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که نباید قیمت به شما بدم عزیز. :)
فقط بهتون بگم با اسمبل، 4 میلیون و 100 نباید بیشتر بشه. کمتر اگر شد که خب چه بهتر. به نفع شما.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks