AMD>INTEL (26-04-20), SajjadKhati (26-04-20)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
ضمن تشکر و قدردانی از استاد امید و دوست عزیزمون اقاسجاد
شرمنده که باعث بحث بین شما شدم از دیروز دستم بند بود و نتونستم تو بحث شرکت کنم عذرخواهی میکنم
اگه مقدوره تاپیک رو باز کنید یا تو این تاپیک سیستم گرافیک محور معرفی کنید چون سیستم برای گیم تهیه خواهد شد
نیاز کاربر هم بر اساس بازی تو رزولوشن فول اچ دی با نرخ فریم حداقل 60 حساب کنید تو لیست پیشنهادی حتما SSD هم باشه برای لود سریعتر ویندوز و بازی ها
گرافیک Radeon RX 5700 XT GAMING X
به نظرم اوکی هستش چون بعدا احتمال اینکه مانیتور با رزولوشن بالاتر تهیه بشه هست بقیه قطعات رو بر اساس بیشترین هماهنگی بین هم محبت کنید پیشنهاد شما سی پی یو و رمی که با این کارت کاملا مچ باشن و ایجاد گلوگاه نکنن کدام پردازنده و چه مقدار رم هستش؟
با سپاس فراوان
بازهم عذرخواهی میکنم از اینکه باعث بحث بین این دو بزرگوار شدم
AMD>INTEL (26-04-20), SajjadKhati (26-04-20)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در همین تاپیک ادامه بدید . اون تاپیک را حذف کردم .
من در آخر نظرم رو نسبت به سیستم فینال میدهم .
CPU Core i5 9400F
MAIN MSI B360 GAMING PLUS
قابلیت DDR4 BOOST
CORE BOOST
AUDIO BOOST
RAM CRUCIAL 2*8GB BUS 2666
قیمت مناسب و سازگاری بالا با تمام تولید کنندگان
vga: MSI RX 5700 XT GAMING X
SSD:Western Digital Blue WDS250G2B0A
HDD : 2TB WD BLUE
CASE GREEN Z1 ARIO
پاور Green GP650A-UK PLUS
گارانتی معتبر و کیفیت ساخت و عملکرد بالا
ASUS VP228HE 22Inch 1ms مانیتور
این لیست من
کاربر شهرسختافزار
اوکی،منتظر سیستم پیشنهادی شما و باقی دوستان هستم با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مهندس تمام قطعات اوکی فقط اس اس دی رو Samsung 860 PRO 256GB انتخاب کنیم بهتر نیست؟ سری پایینتر این ssd روی سیستم خودم هست بسیار راضی ام ازشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون درمورد هارد بلک چی هست از فروشنده ای شنیدم هاردهای بلک مثب قبل نیستن و از کیفیت خوبی برخوردار نیستن
بقیه دوستان لطفا نظرتون رو در مورد سیستم پیشنهادی مهندس امید بدهند ممنون میشم،نظرات و پیشنهادهای تمام دوستان قابل احترامه از نظر بنده
نه مشکلی نداره . میتونید جایگزین کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلک هارد خوبیه ولی با وجود اس اس دی ها زیاد کاربرد ندارند . همین هارد وسترن بلو جوابگو هست به عنوان هارد که بازی ها نصب میشه .
اگر سیگیت بارکودا هم پیدا کردید هم خیلی خوبه البته گارانتی رو چک کنید . هاردهای ریفر با گارانتی شرکتی زیاده
fernaspe (26-04-20)
کاربر شهرسختافزار
بسیارخوب مهندس اطلاع زیادی درمورد شرکت های گارانتی ندارم متاسفانه،گارانتی آواژنگ و سازگار از نظر شما اوکیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون دوست عزیز .
بذارید اول یه توضیحی بدم که قضیه ی اون ، از کجا نشات گرفت .
ببینید ، من وقتی بخوام سیستمی پیشنهاد بدم ، توی سایت لیون میرم و طبق قیمت کاربر و کارایی ای که نیاز داره ، چند مدل از قطعات را از لیست "مدل" ها که در سمت راست صفحه وجود داره ، انتخاب میکنم (مثلا مدل RX 5700 XT) تا قطعات را فیلتر کنه و نتایج را سریعتر برام بیاره .
سایت لیون ، برای اغلب قطعاتش ، این کار را به درستی انجام میده اما گاها پیش میاد مثلا زمانی که کالای جدیدی بخرن (که بعدا اضافه میکنن) یا به هر دلیلی که اون کالا را در لیست اون مدل قرار ندن ، باعث میشه یه کالایی از اون مدل داشته باشن اما وقتی به اون حالتی که گفتم ، فیلتر میکنیم ، اون کالا را در لیست اون مدل ها ، نمیاره .
برای کارت MSI RX 5700 XT Gaming X هم برام همین اتفاق افتاد .
اصلا در لیست مدل های گرافیک RX 5700 XT ام نیاورد و بنابراین این مدل را ندیدم که بخوام بررسی اش کنم .
به هر حال ، ازتون عذرخواهی میکنم و همونطور که قبلا گفتم ، اگه گرافیکی بیش از 9 تومن (تا حدودا 13 تومن) قراره تهیه کنید ، این گرافیک ، بالاترین ارزش خرید را داره .
اگه نیازتون در ریزولیشن فول اچ دی و حداقل 60 فریم و بالاتر در تنظیمات Ultra هست ، گرافیک RTX 2060 ، کاملا براتون کافی هست (در اغلب قریب به اتفاق بازی های روز (البته نه همه شون) :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- حداقل 60 فریم (البته تک و توکی از بازی ها هستند که زیر 60 فریم در این تنظیمات هستند . با این حال ، در 14 بازی در لینک زیر ، در حداقل تنظیمات ، بصورت متوسط 85 فریم) میده.
- بصورت میانگین (در این 14 بازی و همچنین در اکثر قریب به اتفاق بازی های روز) ، 107 فریم میده .
- و حداکثر هم بیش از 120 فریم .
و این هم عملکردش در ریزولیشن 2K که قطعا از قبلی هه بصورت محسوسی کمتر خواهد بود :PHP Code:[url=https://www.techspot.com/review/1991-geforce-rtx-2060-vs-radeon-5600-xt/]GeForce RTX 2060 vs. Radeon RX 5600 XT: 32 Game Benchmark - TechSpot[/url]
دقت کنید که اون لینک ، مقایسه ی کارت RTX 2060 با RX 5600 XT هست که با مدل RX 5700 XT که درباره اش بحث میکردیم فرق داره .PHP Code:[url=https://www.techspot.com/review/1781-geforce-rtx-2060-mega-benchmark/]Nvidia GeForce RTX 2060 Review & Mega Benchmark - TechSpot[/url]
به نظرم با انتخاب این گرافیک ، هم انتخاب مناسبی انجام میدید (چیزی که نه براتون اضافه هست و نه کم) و همچنین پول قابل توجهی براتون باقی میمونه برای خرید مانیتور بهتر .
اگه تصمیم به خرید این گرافیک گرفتید ، پیشنهادم مدل ASUS ROG STRIX RTX2060 O6G Gaming با قیمت 8.1 تومن هست .
این گرافیک حدود 20 درصد ضعیف تر از RX 5700 XT هست که درباره اش صحبت میکردیم .
اگه این کارت را انتخاب کردید ، و اگه در آینده نمیخواید حداکثر ارتقاء را بدید ، لازم به تهیه ی اون پاور 750 واتی که معرفی کرده بودم ، نیست .
بقیه ی قطعات را هم در همون تاپیک معرفی کردم .
-----------------------------------------
درباره ی انتخاب پاور CoolerMaster 750 واتی که دوستان ایراد گرفتن اینو بگم که اولا من بهشون در صورتی اون پاور را پیشنهاد داده بودم که در آینده بخوان ارتقاء حداکثری بدن و اورکلاک هم بدون مشکل انجام بدن و دوما پاور 750 واتی گرین ، مدل سری اورکلاک هست که اولا موجود نبود و دوما اگه هم موجود میبود ، قطعا گرونتر میشد و سوما قرار بود اگه قطعات مدل پایین تری انتخاب کنند ، توان پاورشون را هم کم کنم .و چهارما کولر مستر گارانتی آواژنگ که گارانتی معتبری هستش را داره .
اگه دوستان ایرادی دیدن ، میتونن به گارانتی اش که توی این سایت هم فعالیت داشت ، ارجاع بدن (البته با ارائه ی مدرک) . و قطعا هم هیچ برندی اعلام نکرد که در هیچ مدلش اصلا خرابی نداره .
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-04-20 انجام شده است
fernaspe (26-04-20), Speed Racer (30-04-20)
سلام بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آواژنگ و سازگار اوکی هستند . مخصوصا سازگار تو هارد
- - - Updated - - -
سلام بلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آواژنگ و سازگار اوکی هستند . مخصوصا سازگار تو هارد
- - - Updated - - -
سازگار مورد تاییده و آواژنگ همینطور در زمینه هاردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون قوانین سیگیت و وسترن مشخصه
fernaspe (26-04-20)
گارانتی هارد را اگه گیرتون اومد ، گارانتی "الماس ایران" بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شخصه تجربه ی بسیار خوبی با این گارانتی دارم .
برخلاف نظر دوستان ، بنده کاملا گارانتی آواژنگ را قبول دارم .
فقط از دوستان ، قیمت قطعات بصورت مجزا را بگیرید (همونطور که من در لیستم ، قیمت هر قطعه را بصورت مجزا دادم) که بدونید برای چه قطعه ای ، چقدر دارید هزینه میکنید .
اگه ssd نگیرید (حالا شما میگید که ssd دارین) ، و همچنین با انتخاب اون گرافیکی که گفتم ، قطعا مانیتور بهتری میشه برای گیم تهیه کنید .
fernaspe (26-04-20), Speed Racer (30-04-20)
کاربر شهرسختافزار
تشکر از اینکه وقت گذاشتید و بررسی های مختلف رو فرستادید حتما بررسی میکنم و در اخر نظر مشتری رو در نظر میگیریم ببینیم کدوم گرافیک مد نظرشون هست با توجه به توضیحات هر دو بزرگواربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 26-04-20 انجام شده است
SajjadKhati (26-04-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks