سلام
خیلی خلاصه بخوام راهنمایی کنم!

مهم ترین قسمت تهیه سیستم انتخاب پردازنده است، چرا که بر اساس نوع پردازنده سایر قطعات انتخاب میشن!
  • مادربرد بر اساس سوکت و سری پردازنده
  • رم بر اساس فرکانس قابل پشتیبانی توسط مادربرد و پردازنده
  • گرافیک برا اساس نسخه PCI قابل پشتیبانی

شما اینجا یکی از بهترین پردازنده های فعلی دسکتاپ رو انتخاب کردین که هم برای گیمینگ ، برنامه نویسی و ادیت ویدئو در سطح مناسب قرار داره ! بنابراین برای سایر قطعات باید یک مادربرد سوکت 1700 سری Z690 تهیه کنید - 32 گیگ رم و حتما هارد SSD M.2 و حتما حتما یک خنک کننده آبی قدرتمند -- مشاوره و انتخاب قطعاتی که گفتم رو بزارید بر عهده فروشنده- اونها میدونن چی بزار که جواب یده

اما گرافیک

همینکه میگید شاید تفریحی بازی کنید یعنی باید یک گرافیک داشته باشید
چون مثل اینه که شما یک ماشین آفرود خوب خریدین، ولی لاسیتک معمولی مخصوص آسفالت گذاشتین روش و زمانی که تفریحی برید آفرود ؛ ماشینتون جواب نمیده !
از طرفی شاید در آینده با اضافه شدن هوش مصنوعی به نرم افزار های ادیت ویدئو هم نیاز به یک کارت گرافیک خوب داشته باشید. سریRTX گزینه مناسبی هست که بر اساس بودجه بعد از انتخاب قطعات باید خریداری بشه

در نهایت
قیمت پردازنده 17 میلیون
مادربرد Z690 مناسب 15 میلیون
خنک کننده آبی : 5 میلیون
کیس مناسب : 4 میلیون
پاور 600 وات 2.5 میلیون
تا اینجا بدون هارد و رم و گرافیک از بودجه‌تون بیشتر شد !
ممنون از توضیحات کاملتون
شما به عنوان کسی که اطلاعاتی در این خصوص بالاست، اسم هر یک از قطعاتی که گفتین یه مدلی رو نام ببرید ممنون میشم
کارت گرافیک چون بودجم نمیرسه فعلا | بخاطر همین بعدا حتما خواهم خرید

- - - Updated - - -

سلام
خیلی خلاصه بخوام راهنمایی کنم!

مهم ترین قسمت تهیه سیستم انتخاب پردازنده است، چرا که بر اساس نوع پردازنده سایر قطعات انتخاب میشن!
  • مادربرد بر اساس سوکت و سری پردازنده
  • رم بر اساس فرکانس قابل پشتیبانی توسط مادربرد و پردازنده
  • گرافیک برا اساس نسخه PCI قابل پشتیبانی

شما اینجا یکی از بهترین پردازنده های فعلی دسکتاپ رو انتخاب کردین که هم برای گیمینگ ، برنامه نویسی و ادیت ویدئو در سطح مناسب قرار داره ! بنابراین برای سایر قطعات باید یک مادربرد سوکت 1700 سری Z690 تهیه کنید - 32 گیگ رم و حتما هارد SSD M.2 و حتما حتما یک خنک کننده آبی قدرتمند -- مشاوره و انتخاب قطعاتی که گفتم رو بزارید بر عهده فروشنده- اونها میدونن چی بزار که جواب یده

اما گرافیک

همینکه میگید شاید تفریحی بازی کنید یعنی باید یک گرافیک داشته باشید
چون مثل اینه که شما یک ماشین آفرود خوب خریدین، ولی لاسیتک معمولی مخصوص آسفالت گذاشتین روش و زمانی که تفریحی برید آفرود ؛ ماشینتون جواب نمیده !
از طرفی شاید در آینده با اضافه شدن هوش مصنوعی به نرم افزار های ادیت ویدئو هم نیاز به یک کارت گرافیک خوب داشته باشید. سریRTX گزینه مناسبی هست که بر اساس بودجه بعد از انتخاب قطعات باید خریداری بشه

در نهایت
قیمت پردازنده 17 میلیون
مادربرد Z690 مناسب 15 میلیون
خنک کننده آبی : 5 میلیون
کیس مناسب : 4 میلیون
پاور 600 وات 2.5 میلیون
تا اینجا بدون هارد و رم و گرافیک از بودجه‌تون بیشتر شد !
ممنون از توضیحات کاملتون
شما به عنوان کسی که اطلاعاتی در این خصوص بالاست، اسم هر یک از قطعاتی که گفتین یه مدلی رو نام ببرید ممنون میشم
کارت گرافیک چون بودجم نمیرسه فعلا | بخاطر همین بعدا حتما خواهم خرید