سلام دوستان
من میخوام یه سیستم با محوریت cpu i7-1200k جمع کنم
لطفا بقیه سیستم های ئیشنهادیتون رو بهم بگین
کارت گرافیک فعلا برام مهم نیست | و اونو با توجه به قیمتش آخر میخوام بگیرم
رم 32 گیگ
هارد 1 ترا
بودجه هم متوسط رو به بالا
سلام دوستان
من میخوام یه سیستم با محوریت cpu i7-1200k جمع کنم
لطفا بقیه سیستم های ئیشنهادیتون رو بهم بگین
کارت گرافیک فعلا برام مهم نیست | و اونو با توجه به قیمتش آخر میخوام بگیرم
رم 32 گیگ
هارد 1 ترا
بودجه هم متوسط رو به بالا
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط votod96086 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهایت بودجه باید با عدد مشخص بشه و همچنین کاربرد شما از سیستم مشخص باشه و نرم افزارهای سنگینی که باهاشون کار می کنید رو نام ببرید
بدون کارت گرافیک تا اطراف 40تبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه فرقی هم داره کسی برای بازی بخواد یا مثلا کارهای گرافیک و رندرگیری سنگین میکنه؟
یا مثلا هر دو رو بخواد
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط votod96086 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا معنای تهیه ی سیستم ، برای نرم افزار (ها) یا پروسه (های) خاص هست .
شما (ی نوعی) ، یک سیستم را برای یک یا چند نرم افزار و پروسه ، تهیه میکنید .
معرفی سیستم هایی که در جاها و سایت های مختلف بصورت کلی و ژانرِ نرم افزاری میبینید ، یا فجیع تر اینکه یک پیشنهاد برای یک قطعه (مثلا cpu) را با توجه به قطعه ی دیگری (مثل گرافیک) میدن را کلا از اساس نادیده بگیرید .
اونها چیزی از نرم افزار که به نحوه ی استفاده از سخت افزار مربوط میشه ، نمیدونند .
نه تنها سیستم های حتی گیمینگ با نرم افزارهای گرافیکی میتونه کاملا از هم متفاوت باشند ، بلکه حتی در خود اونها هم میتونه سیستم ها برای کارهای مختلف ، کاملا متفاوت باشند .
مثلا در خود گیمینگ ، سیستم های گیمینگ های استراتژیک با گیمینگ غیر استراتژیک ، یا با تنظیمات و ریزولیشن و فریم های مختلف میتونه کاملا متفاوت باشه .
از اون طرف هم یک نرم افزار با وجود پلاگین خاص و مهم یا بدون وجودش ، یا با موتور رندر متفاوت یا با حتی ابزارهای متفاوتی که در اون نرم افزار گرافیکی استفاده میشه ، میتونه کاملا سیستم متفاوتی از هم بخوان .
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
خیلی تخصصیش کردین | بنده هم واقعا سر در نیاوردم ولی مفهوم کلی صحبتاتون رو متوجه شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان پیشنهاد شما چیه؟
من برای کارهای سنگین گرافیکی میخوام | برای بازی نمیخوام
- - - Updated - - -
خیلی تخصصیش کردین | بنده هم واقعا سر در نیاوردم ولی مفهوم کلی صحبتاتون رو متوجه شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان پیشنهاد شما چیه؟
من برای کارهای سنگین گرافیکی میخوام | برای بازی نمیخوام
- نام نرم افزار یا نرم افزارهای گرافیکی ای که باهاش کار میکنید را بگید . سطح کاربری و سطح پروژه هایی که میسازید را هم بگید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط votod96086 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- مخصوصا اینکه نام موتور یا موتورهای رندرتون را هم بگید (اگه موتورهای رندری که هم بر اساس cpu و هم بر اساس gpu کار میکنند مثل vray ، بگید که کدوم نسخه اش را استفاده میکنید. cpu یا gpu یا نسخه ی تحت هر دو را) .
- همچنین احیانا اگه پلاگین های معروفی که برای اون نرم افزار استفاده میکنید را هم بگید . همچنین اگه از ابزار یا ابزارهای خاصی بیشتر استفاده میکنید را هم بگید .
غیر از این موارد ، در کل ، هر چه بیشتر از جزئیات نرم افزار و کارهایی که میکنید ، بگید ، ممکن هست که کمک بهتری کرد .
من فقط نیازمندی های سیستم برای پروسه و نرم افزارهایی که اعلام میکنید را معرفی میکنم .
اینکه چه مدل از اون نیازمندی های سخت افزاری که معرفی کردم را تهیه کنید ، را از دوستان سخت افزاری بپرسید .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 19-05-23 انجام شده است
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
|
سلام
خیلی خلاصه بخوام راهنمایی کنم!
مهم ترین قسمت تهیه سیستم انتخاب پردازنده است، چرا که بر اساس نوع پردازنده سایر قطعات انتخاب میشن!
- مادربرد بر اساس سوکت و سری پردازنده
- رم بر اساس فرکانس قابل پشتیبانی توسط مادربرد و پردازنده
- گرافیک برا اساس نسخه PCI قابل پشتیبانی
شما اینجا یکی از بهترین پردازنده های فعلی دسکتاپ رو انتخاب کردین که هم برای گیمینگ ، برنامه نویسی و ادیت ویدئو در سطح مناسب قرار داره ! بنابراین برای سایر قطعات باید یک مادربرد سوکت 1700 سری Z690 تهیه کنید - 32 گیگ رم و حتما هارد SSD M.2 و حتما حتما یک خنک کننده آبی قدرتمند -- مشاوره و انتخاب قطعاتی که گفتم رو بزارید بر عهده فروشنده- اونها میدونن چی بزار که جواب یده
اما گرافیک
همینکه میگید شاید تفریحی بازی کنید یعنی باید یک گرافیک داشته باشید
چون مثل اینه که شما یک ماشین آفرود خوب خریدین، ولی لاسیتک معمولی مخصوص آسفالت گذاشتین روش و زمانی که تفریحی برید آفرود ؛ ماشینتون جواب نمیده !
از طرفی شاید در آینده با اضافه شدن هوش مصنوعی به نرم افزار های ادیت ویدئو هم نیاز به یک کارت گرافیک خوب داشته باشید. سریRTX گزینه مناسبی هست که بر اساس بودجه بعد از انتخاب قطعات باید خریداری بشه
در نهایت
قیمت پردازنده 17 میلیون
مادربرد Z690 مناسب 15 میلیون
خنک کننده آبی : 5 میلیون
کیس مناسب : 4 میلیون
پاور 600 وات 2.5 میلیون
تا اینجا بدون هارد و رم و گرافیک از بودجهتون بیشتر شد !
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 21-05-23 انجام شده است
votod96086 (21-05-23)
ممنون از توضیحات کاملتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به عنوان کسی که اطلاعاتی در این خصوص بالاست، اسم هر یک از قطعاتی که گفتین یه مدلی رو نام ببرید ممنون میشم
کارت گرافیک چون بودجم نمیرسه فعلا | بخاطر همین بعدا حتما خواهم خرید
- - - Updated - - -
ممنون از توضیحات کاملتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به عنوان کسی که اطلاعاتی در این خصوص بالاست، اسم هر یک از قطعاتی که گفتین یه مدلی رو نام ببرید ممنون میشم
کارت گرافیک چون بودجم نمیرسه فعلا | بخاطر همین بعدا حتما خواهم خرید
یک نکته مهم
12700k پردازده قوی برای اورکلاک کردن هست - اون K آخرش مشخصه اورکلاکه - از طرفی اورکلاک کردن کار هرکسی نیست و فکرنکنم شما هم بلد باشید اینکار رو انجام بدین و فقط یک مبلغ اضافه بابت پردازنده و مادربرد پرداخت میکنید که هیچوقت قرار نیست استفاده بشه ! بنابراین نیازی به تهیه همچین پردازنده ای نیست.
اگر با ویژوال استودیو برنامه نویسی ها سبک انجام میدین - درحد صدور فاکتور و انبار و فلان ک نیازی به پردازنده قوی ندارید - با i5 نسل 10 به بعد هم کارتون راه میفته
برای ادیت ویدئو ، دقیقا منظورتون چیه ؟ میخواین با افتر افکت یا نرم افزار مشابه از پایه کلیپ تدیوین کنید - یا اینکه ویدئو های آماده رو با پلاگین ها و ابزار های موجود ادیت کنید و بهشون جلوه بدی؟
اگر با AMD مشکل ندارید من AMD Ryzen 5 7600X رو پیشنهاد میکنم - توی بعضی بنچ مارک ها معادل i9 10th هست.
آخرین ویرایش توسط rbm در تاریخ 22-05-23 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks