برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مجدد
نه اصلا اینطور نیست که من بیام و هم گیم رو اجرا کنم و هم نرم افزار های مثل فتوشاپ رو ، من حتی نرم افزار های مثل فتوشاپ و ایسلاستریتور رو باهم اجرا نمی کنم
ببنید بزارید یه مثال خیلی ساده بزنم ، ببنید وقتی ویندوز بالا میاد ما نرم افزار فتوشاپ رو باز می کنیم یه سند 1080*1920 اجرا می کنیم با ریزولویشن 72 و همین که یک تکست وارد می کنیم و اون تکست رو در سند درگ می کنیم لگ هست و اصلا روان اجرا نمیشه
همینطور سیستم رو ریست کردیم و وقتی ویندوز مجدد بالا اومد فقط گیم فورتنایت رو اجرا کردیم و از task manager اسکرین شات گرفتم که شما هم ببنید کلا فشار عجیبی رو پردازنده هست و همینطور اصلا اف پی اس خوبی توی گیم هم نمیده بهم نهایت 65 تا 75 فریم که اونم وقتی یهو ماوس رو به گردش در میارم توی گیم این اف پی اس یهو میاد روی 10 و باز بر میگرده روی 75
من تمام تنظیمات رو بررسی کردم با کارت gtx 1650 یعنی درایور رو آپدیت کردم ویندوز رو آپدیت کردم و تمامی چیزای که به ذهنم میرسید دیگه نمیدونم واقعا چیکار کنم
اصلا پشیمونم از خرید این سیستم ، والا سیستم قبلیم که توی تایپیک های قبلی من هست که ضعیف تر هم بود بهتر از این سیستم کارایی داشت توی اجرای نرم افزار ها
شما دو اسکرین شات که گذاشتم رو لطفا ببنید
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
Screenshot 2024-04-19 201435.jpgScreenshot 2024-04-19 201403.jpg

Bookmarks