سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این طور که متوجه شدم ، شما همزمان با این نرم افزارها کار میکنید . یعنی همزمان فتوشاپ و ایلاستریتور و حتی بازی dota2 را با این نرم افزارها اجرا میکنید .
اگه درست متوجه شدم ، خوب 16 گیگ رم ، فقط برای اجرای یک نرم افزاری مثل فتوشاپ ، اون هم در سطح مبتدی (تا نهایتا متوسط) ، اون هم بدون اینکه نرم افزار دیگه ای یا بازی دیگه ای همزمان باهاش باز باشه ، هست .
فیلترها (بسته به فیلتر) ، ممکنه بهتر باشه که پردازنده ی قویتر (فرضا 6 هسته ای یا بیشتر) نیاز باشه .
بهترین هزینه نسبت به قیمت برای کاربران متوسط یا بالاتر در فتوشاپ را پردازنده های 6 هسته ای بزرگ داره (فرضا 12400 یا 12600K یا معادل نسل های جدیدش) اما تا 8 هسته ای هم اگه محدودیت بودجه نداشته باشن ، بد نیست هر چند ارزش خریدش خیلی پایین تر میاد) :
Hardware Recommendations for Adobe Photoshop | Puget Systems
اما این ، برای کسایی هست که فقط از فتوشاپ یا ایسلاستریتور استفاده میکنند (نه اینکه همزمان از هر دو استفاده کنن یا نه اینکه بازی هم اجرا کنن ، البته این را هم بگم که خیلی بسته به پروسه های طولانی مدت که معمولا رندر هست ، داره) .
برای رم هم همونطور که گفتم ، 16 گیگ ، برای کارهای عادی در فتوشاپ استفاده میشه و اگه همزمان ، نرم افزار و بازی های دیگه را هم اجرا میکنید ، بسته به سطح کاربری در اون نرم افزار یا نیازهای اون نرم افزار ، باید رم بیشتری تهیه کنید .
مثلا برای اجرای همزمان هم فتوشاپ و هم ایلاستریتور ، برای کاربران معمولی و متوسط ، حداقل 32 یا بهتر اینکه 64 گیگ رم را پیشنهاد میکنم . بازی هم که بهش اضافه بشه (اجرای همزمان با اون نرم افزارها) ، باز هم باید به رم تون اضافه کنید .
=================
به هر حال ، برای اینکه بدونین دقیقا چه منابع و قطعات سخت افزاری ای نیاز هست ، Task Manager را اجرا کنید و در سربرگ Performance ، وقتی کندی حس میکنید ، ببینید که چند درصد از منابع سخت افزار (مثل cpu یا gpu) در حال استفاده شدن هست .
برای بررسی رم هم ابتدا مطمئن بشید که virtual memory تون در ویندوز فعال هست (که احتمالا بصورت پیش فرض فعال هست) ، در همین سربرگ در Task Manager ، در بخش Memory ، زمانی که کندی دارید ، هم ببینید چند درصد از حافظه اشغال شده و مخصوصا و حتما بررسی کنید که پارامتر اول در Commited چه مقداری داره؟
اولا برای مشکلات سخت افزاری ، از جمله دمای cpu و gpu و هر نوع مشکل سخت افزاری دیگه ، بررسی کنید که مشکلی از این بابت نباشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوما ، باید مطمئن بشید که هم ریزولیشن و هم تنظیمات بازی و هم نوع و نسخه ی سیستم عامل ، در هر دو سیستم یکسان هست و همچنین آخرین نسخه از درایورها را در هر دو سیستم دارید .
سوما که مهم هست اینه که بازی dota 2 ، بازی ای برای 11 سال پیش و قدیمی محسوب میشه و ممکنه برای کارت گرافیک های جدیدی مثل 1650 بهینه نباشه .
برای اینکه مطمئن بشید که کارایی لازم را داره ، هر دو سیستم را با بازی روز تست کنید (مثلا بازی ای که برای سال 2020 یا بالاتر باشه) .
اگر همین برنامه با همه ی شرایط یکسان (و اگر مشکل سخت افزاری ندارند) ، در هر دو سیستم که اجرا میکنید ، در سیستم دوست تون روان تر اجرا میشه ، بهتره چک کنید که در اون لحظه ای که در سیستم شما کند تر اجرا میشه ، آیا در سیستم دوست تون ، در Task Manager ، آیا gpu اش در حال استفاده کردن هست یا نه ؟
اگر بود ، احتمالا بخاطر اینه که سیستمش که igpu داره ، یک قابلیت decoding خاص بنام intel quick sync داره که در کارت های گرافیک نیست . البته شاید در فتوشاپ خیلی تاثیر نداشته باشه چون بیشتر برای انکد و دیکد کردن ویدئو استفاده میشه اما شاید در فیلتر ها کمک کنه (دقیق نمیدونم) .
اما پردازنده ی شما سری F هست که igpu نداره و این ویژگی را هم نداره .

Bookmarks