سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنوم از توجه ای که داشتید ، بله حتما
ببنید نرم افزار های که من خیلی زیاد باهاشون کار می کنم illustrator و Photoshop هستند ، از هیچ پلاگینی استفاده نمی کنم و تماماً پیشرفض هست ، کار عمده ای که انجام میدم نهایت طراحی پست اینستاگرام و پوستر ، کارت ویزیت و کلاً کارهای تبلیغات محیطی ، ریزولویشن که کار می کنم زیاد نیست همینطور که عرض کردم خدمتتون اما وقتی نرم افزارهای که نامبردم باز می کنم کارایی خوبی نداره از طرفی اگر دوتا رو باهم باز کنم که دیگه هیچ به کل لگ میشه به خصوص اگه کار سنگین بخوام انجام بدم مثلا پوستر A3 طراحی کنم و توی طرف بخوام مثلا از فیلتر بلور استفاده کنم.
گیم ها هم که همینطور با تنظیمات low به زور اف پی اس بیاد روی 60 یا 70 نهایت 80 با ریزولویشن 1080
و اما سیستم دوست بنده رم 16 گیگ 2600 هست با پردازنده core i5 9400 بدون کارت گرافیک و همینطور حافظه ssd 256gb ای دیتا ماینتورش هم 140 هرتز ام اس آی هست. اما همین گیم دوتا2 اف پی اس 135 میگیره روی ریزولویشن 1080 و تنظیمات low توی فورتنایت هم حداقل 110 تا 120 فریم ریت میگیره ، برنامه های هم که نام بردم روان روان باز میشه و کار می کنه کارش هم دقیقا عین بنده هست.
من گفتم شاید این مشکلات به دلیل کارت گرافیک 1650 4 گیگ هست که وی رم پایینی داره اما من حتی rx 580 استوک هم انداختم روی سیستم بازم فرقی نکرد.

Bookmarks