سلام
من یک سیستم اقتصادی خریداری کردم و قبل از خرید با اون شرکت که مشورت کردم گفتن با این بودجه که شما دارید این قطعات بسیار مناسب هستن
بودجه بنده 35 میلیون تومن بود
قطعات سیستم به شرح زیر هست :
MIN : ASUS H610 MK
CPU : CORE I3 12100F TRY
RAM : 16GB CORSAIR RGB 3200
VGA: 1650 4GB ASUS
SSD : M2 256GB KINGMAX
HDD 500GD HITACHI
POWER 600W ECO GREEN
FAN CPU AWEST AV02-MB
در تاریخ 1402/12/02 این سیستم رو غیر از ماوس و کیبورد و هزینه های اسمبل و مانیتور 30 میلیون و 800 هزار تومن به من دادن که با توجه به سرچ های که کردم متوجه شدم جدای از اینکه چون اقساط میخواستم بخرم روی قیمت ها درصدی اضافه کردن خود قطعات رو هم بهم گرون تر دادن که حالا من کاری به این موضوع ندارم ، موضوع اصلی اینکه این سیستم رو من برای طراحی با فتوشاپ و تولید محتوای گرافیکی خریداری کردم که اصلا جوابگوی من نیست و وقتی چندتا سند توی فتوشاپ باز می کنم سرعت سیستم خیلی میاد پایین از طرفی مانیتور من 240 هرتز هست توی گیم ها هم ، گیم های مثل دوتا2 اصلا 80 اف پی اس بهم میده با تنظیمات متوسط در صورتی که دوست بده سیستم خیلی ضعیف تر از این داره توی دوتا2 حداقل 135 فریم بهش میده ولی سیستمی که من خریداری کردم خیلی شدید افت اف پی اس داره
حتی لازم به ذکر هست من یه کارت گرافیک RX 580 8GB استوک داشتم گذاشتم روی این سیستم بازم همین مشکل رو داره ، حالا نمیدونم مشکلات نرم افزاری هست یا سخت افزاری برای همین شک کردم و گفتم در این انجمن با شما عزیزان مشورت کنم و بعد به شرکتی که خریداری کردم مراجعه کنم چون شرکت هم گفتن کیس رو ارسال کنید بفرستیم گارانتی
لطفا در این خصوص بنده رو راهنمایی کنید . تشکر

Bookmarks