کاربر شهرسختافزار
این کارت اصلا به این سیستم نمیاد این کارتی که آقای مهندس احمدی آوردن خیلی مناسبه از اونا بگیری خیلی بهتره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من جا داره که کیس رو SHADOW بگیری اما کارتت خوب باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
مثل همیشه پیشنهاد کیس سایه و ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد من اینه که اگر کیس سایه رو گرفتی به هیچ وجه محصولات خنک کننده از کولر مستر نگیر ( Hyper 212 ) و ...
فن گرین رو بردار و یک فن دیگه بگذار یا قشنگ فنهاش رو روغن کاری کن دلیلش هم اینه فنها یکم خشک کار میکنن
همین و بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fusion (13-05-08)
|
|
این کارت اصلا به این سیستم نمیاد این کارتی که آقای مهندس احمدی آوردن خیلی مناسبه از اونا بگیری خیلی بهتره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من جا داره که کیس رو SHADOW بگیری اما کارتت خوب باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکرسلام دوستانمثل همیشه پیشنهاد کیس سایه و ....
پیشنهاد من اینه که اگر کیس سایه رو گرفتی به هیچ وجه محصولات خنک کننده از کولر مستر نگیر ( Hyper 212 ) و ...
فن گرین رو بردار و یک فن دیگه بگذار یا قشنگ فنهاش رو روغن کاری کن دلیلش هم اینه فنها یکم خشک کار میکنن
همین و بس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از راهنمایی تون واقعا سیستم خوبی شد
خوب درباره کیس گرافیک
من از این ارمور گرین واقعا خوشم اومده و چون از نزدیک این کیس دیدم چیز کمی نداشت مهمترین علت سایز کیس که خوبه
و اما کارت من فعلا منتظر سری بعدی ای تی همون 4800 هستم و امیخوام از اون سری بگیرم
مورد بعدی هم سایز LCD هست که بالاتر از 1024 هم نمیره
فعلا یک کارت ساده میندازم تا بعد هم کارت و هم LCD تغییر بدم
با تشکر از دوستان
راستی پاور چه کنم اخر ؟ همین بگیرم فکر کنم 90 تومان باشه ؟!
برای اور خوب نیست ؟!
بدرود یا حق
کاربر شهرسختافزار
این پاور کاملا جواب این سیستم رو میده
با خیال راحت اور کن
green 580b eps قیمت 85 تومنه فک کنم
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
سعی کن 6550 بگیری. مادر بورد هم برو سراغ گیگابایت!!
یه عمر می مونه!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks